Wki

Hur man säljer en häst snabbt

Att sälja en häst kan vara svårt och du ofta förlorar pengar på den tid du väntar på att sälja den. Ha alltid i åtanke att om din häst inte säljer, kan du göra något wrong.Here är några tips du kan använda för att sälja din häst snabbare och tjäna pengar.

Steg

Hur man säljer en häst snabbt. Ge en bra, ärlig bild.
Hur man säljer en häst snabbt. Ge en bra, ärlig bild.
 1. 1
  Hitta rätt pris. Det borde vara rimligt beroende på situationen, utbildning inblandade, ålder, konformation, skicklighet, personlighet, färg, avel, etc. Om du kan, be en annan person som en gång sålt en häst och se vad deras pris var. Bara sälja den för lite mindre eftersom ingen kommer att köpa den om du säljer den för ett högt pris.
 2. 2
  Ge en bra, ärlig bild. En bild säger verkligen 1000 ord. Det ska visa hästens fulla konformation och bygga. Den bör heller inte täcka upp eventuella markeringar, skärsår, skador eller ärr. Ytterligare en bild med hästen i aktion hjälper också.
 3. 3
  Berätta alla negativa och positiva vanor din häst har. Den potentiella köparen kommer att veta vad de kan fixa in hästen och känner dig som en ärlig person, vilket ger dig ett gott rykte om du säljer andra hästar.
 4. 4
  Annonsera. Tidskrifter, tidningar, på nätet, allt du kan hitta (Detta kan kosta en liten avgift, vissa online-annonser är gratis) Få din häst ute. Du kan också gå på utställningar och lista din häst som är till salu. På så sätt potentiella köpare kan se hur din häst fungerar och presterar.
 5. 5
  Använd en video som en del av din annonsering. Online video kommer att sälja din häst mycket snabbare, speciellt om du inte har något emot att sälja ut av staten, samma gäller för online-annonser prova några av de bästa platserna som dreamhorse.com, equinenow.com, perfectsteed.com och brittiska horseboard.co.uk.
 6. 6
  Ge din hästs bakgrundsinformation. Vad det har tränats på / av, om det har fötts / fölat, eller om den har vunnit något.
 7. 7
  Håll din häst ren och välvårdad. Massor av potentiella köpare vilja titta på en häst när man minst anar det, för att se om du döljer något. Detta ger också ett gott första intryck.
 8. 8
  Håll din häst passform. Muscle säljer bättre och du inte vill att din häst att inte bete sig eller vara kippar efter luft när den potentiella ägaren rider den.
 9. 9
  Lista din häst vid vad det är lämpligt för. Kid-safe, bomb-prof, man häst, lady häst, etc.
 10. 10
  Ge korrekt information. Varför du säljer den, ålder, pris, utbildning, konformation, skador, om det är up-to-date på alla skott, skor, avmaskning, och laster, clips och slips.

Tips

 • Se till att framtida hem passar din häst.
  • Se till att ägaren är rätt för hästen och hästen är rätt för ägaren
 • Var ärlig.
 • vara självsäker och vänlig mot kunderna
 • Var beredd att svara på eventuella frågor.
 • Ha din häst beredd (trimmad-up, välvårdad och ren).

Varningar

 • Var inte oärlig (du kommer att sluta med mer problem i slutet).
 • Låt inte folk suga upp till dig och köpa hästen för mindre pengar än det är värt.
 • Gör inte drog hästen!
  • Också, bara påpeka negativa saker om hästen om personen frågar. Börja inte med att säga din hästar benet är inflammerad på grund av en skada. Låt dem först fråga men svara ärligt!