Wki

Hur man minimerar risken för ett husdjur i lastutrymmet på ett flygplan

Om du flyttar med ett husdjur och du funderar på att resa med flyg, kan ditt husdjur inte vara tillräckligt liten för att resa i kabinen med dig. Bagageutrymmet i en stor stråle är en kontrollerad miljö. Bagageutrymmet på en liten regional jet eller turboprop flygplan kanske inte vara en kontrollerad miljö. Det beror på typen av luftfartyg. Men det finns försiktighetsåtgärder man kan vidta för att minska risken för skador och stress på ditt husdjur.

Steg

Hur man minimerar risken för ett husdjur i lastutrymmet på ett flygplan. Uttömma alla andra alternativ.
Hur man minimerar risken för ett husdjur i lastutrymmet på ett flygplan. Uttömma alla andra alternativ.
 1. 1
  Förstå riskerna. Eftersom djuret färdas i lastutrymmet, är bäraren kommer att behandlas som last. Trots flygbolagets regler om vad temperaturer husdjur kan resa in, är flygplatsen lastutrymmet sannolikt har temperaturvariationer. Transportörerna är i allmänhet inte fastspänd i händelse av turbulens. Bäraren kan kastas och kastas som ett stycke bagage. Förseningar kan orsaka temperaturförändringar i lastrummet som kan skada eller döda djuren. Även de bästa flygbolagen har en statistiskt signifikant dödstalet för djur. Inse att många flygbolag anställda är djurälskare och ser efter ditt husdjur mycket väl. Olyckor händer, men.
  • Vissa raser av djur är mer benägna att problem när de flyger än andra. Short-spetsnosiga hundraser (som pugs och bulldoggar ) reser inte bra i lastrum enligt en Department of Transportation betänkande eftersom deras metod av andning hindrar dem från att kyla ner tillräckligt. Vissa flygbolag förbjuder även deras resa under varmare väder.
 2. 2
  Uttömma alla andra alternativ. Har du funderat på...
  • Körning med ditt husdjur?
  • Betala någon annan för att driva ditt husdjur till din nya destination, oavsett om det är en vän, familjemedlem eller husdjur färdtjänst?
  • Hitta ditt husdjur ett nytt hem?
 3. 3
  Forskning flygbolagen. Genom att bläddra i forum på nätet, kan du ha möjlighet att bestämma vilka flygbolag är de mest ansedda vad gäller transport av sällskapsdjur. Läs om andras erfarenheter. Tänk på att människor oftast lägga upp sina dåliga erfarenheter, men inte nödvändigtvis deras goda.
 4. 4
  Be varje flygbolag om sin djurskyddspolitik. Vilka är deras normer? Fråga om flygbolaget kommer ditt husdjur. Om inte, kanske du vill passera.
 5. 5
  Boka samma flyg som ditt husdjur så att du kan övervaka resan (beskrivs närmare i senare steg). Satsa på en nonstop flyg om resan är kortare än 6 timmar. Annars frågar om du kommer att kunna se ditt husdjur under några omställningar. Det är mer sannolikt att vara möjligt vid mindre flygplatser än vid viktiga knutpunkter på grund av säkerhetsbegränsningar. Många flygbolag anställda är djurälskare, alltför!
  • Obs: Ett "direkt" flygning kan ha stannar innan den anländer till slutdestinationen. Bara ett "nonstop" flygning är verkligen nonstop i flygbolaget språk.
 6. 6
  Köp en stark bärare. Det måste följa flygbolagens och statliga föreskrifter. Det bör också vara stark och rymlig nog att rymma ditt husdjur, särskilt om det blir stötte runt under flygningen. Bestämmelserna kräver att ditt husdjur måste kunna stå upp helt och vända i kenneln utan att vidröra sidorna eller toppen. Detta är inte förhandlingsbart med flygbolaget.
  • Köp bäraren så tidigt som möjligt och få din hund används till det. Ge sällskapsdjur behandlar inuti transportör och göra det till en bekväm, välbekant plats.
  • De flesta amerikanska flygbolag kräver att du använder ett vatten skålen som fäster till dörren. Det är mindre troligt att spilla. Ännu bättre, frysa vatten i skålen så att det håller längre.
  • Tejpa ditt namn, säte och kontaktinformation på bäraren. Om du har en mobiltelefon, hålla det på ända till sista minuten.
 7. 7
  Fråga flygbolaget om du kan titta på ditt husdjur lastas och lossas i och ut ur lastrummet. Om du ser transportören blir skadad eller lämnas i en varm eller bullriga område för länge, berättar en chef eller en grind agent omedelbart.
 8. 8
  När du ombord på planet, meddela kaptenen (genom flygbesättningen, som är, en flygvärdinna) att ditt husdjur är att resa i lastrummet. De flesta stora jetplan kyla, värme och trycksätta lastutrymmen med samma system som i storstugan. Om det finns en fördröjning, se till att påminna flygbesättningen att ditt husdjur är ombord så att värmen / kylningen inte stängs av för att spara bränsle eller makt. Fråga om de kan kontrollera med markpersonal för att se till att ditt husdjur är tryggt ombord innan flygplanet avgår.
 9. 9
  Efter kontroll ditt husdjur in i biljettluckan, se till att läsa påståendet kolla tillbaka till agenten för att säkerställa att djuret kontrolleras till rätt slutdestination med dig. Några sekunder på räknaren kan spara timmar av för både kunden och pet senare.

Tips

 • Om du reser utomlands, få alla dina papper i ordning innan de lämnar. Du kanske behöver en ny hälso bestyrkt av konsulatet i destinationslandet.
 • Många bra kvalitet resor lådor har slots som gör att du kan lägga zip-band för att ytterligare förstärka lådan och hindra den från att falla isär. Utnyttja varje metod du kan tänka på för att säkerställa att lådan inte kommer öppnas under transport.
 • Titta på vädret! Förhållanden som är för varmt eller för kallt kan resultera i ett flygbolag djur flygning begränsning. Om du reser, har alternativa planer för att tillfälligt säkra ditt husdjur (och ordna transport) på ursprung eller destination bör de inte kunna resa med dig.
 • De flesta flygbolag kräver en veterinär att skriva på ditt djurs hälsa före transporten. Kontrollera framöver och räknar med att inkludera ett besök hos veterinären i dina förberedelser.
 • Vissa djur, som katter och snub-nosed hundar, är mer benägna att uppleva svåra andningssvårigheter i ett plan är dåligt ventilerat lastrum.

Varningar

 • Ta inte bort kragen eller namnet taggar innan ditt husdjur resor. I den osannolika händelse att ditt husdjur flyr, kan det vara det enda sättet att flygbolaget kan identifiera och returnera ditt husdjur. Husdjur går vilse i transit varje år, så ju mer identifiering, desto bättre.
 • Inte ens tänka lugnande ditt husdjur. Den största risken för ett husdjur som reser med lastutrymmet är uttorkning. Lugnande medel öka denna risk.

Saker du behöver

 • Lämpliga bärare
 • Carrier kompatibel vatten / matskål (beroende på vilken längd av flyg (s))
 • Hälsa Intyg (finns hos din veterinär)