Wki

Hur man installerar en garbage förfogande

Har din gamla sophantering bryter till slut ner? Installera en ny garbage förfogande är inte svårt så länge du har rätt verktyg och material. Kontrollera att du har rätt typ av förvaring för din VVS, följ dessa instruktioner för att få ditt förfogande arbetar på nolltid.

Steg

Hur man installerar en garbage förfogande. Räkna ut vilken typ av sophantering du behöver.
Hur man installerar en garbage förfogande. Räkna ut vilken typ av sophantering du behöver.

Att få utrustningen klar

 1. 1
  Räkna ut vilken typ av sophantering du behöver. När du är shopping för en ny förfogande, det finns flera faktorer att ta hänsyn till. Tänk på vem som kommer att använda omhändertagande, om en bullrig omhändertagande är ett problem i ditt hushåll, och vilken typ av VVS du har i ditt hem.
  • Om du har barn som ska använda förfogande, överväga att få en avyttring parti foder snarare än en kontinuerlig matning förfogande. Batch feed avyttringar, som är lite dyrare, kräver användning av en propp före operation, vilket kan vara säkrare i hushåll med barn. Kontinuerlig matning avyttringar börja springa när du slå på en strömbrytare och hålla igång när du stänger av den. Om någon tappar en plastsked i avloppet eller sticker sin hand innanför, kan detta vara en farlig situation.
  • Välj en motor som är rätt för ditt hushåll. Modeller med lägre hästkrafter, vanligen ca 1/3, är lämpliga för små hushåll med en liten mängd matavfall. Modeller med 1/2 hästkrafter är bättre för större hushåll med mer matavfall.
  • Tänk de funktioner du vill förfogande ha. För ett högre pris, kan du köpa en avyttring gjorts att fungera mer tyst, gjorde en av rostfritt stål, eller en som ansluter till din diskmaskin.
  • Om din VVS är kopplad till en septiktank, måste du köpa en avyttring gjord speciellt för septiktankar.
 2. 2
  Samla verktyg och andra förnödenheter. Förutom en lämplig sophantering, behöver du följande utrustning för att slutföra installationen:
  • En skruvmejsel
  • En kvarnen skiftnyckel
  • En bågfil
  • Polygriptång
  • Rörmokare kitt
  • Elektrisk sladd
  • Säkerhet leveranser, inklusive skyddsglasögon och andningsskydd
 3. 3
  Slå av strömmen. Se till att strömmen till sophantering är avstängd när du installerar det. Täck panelen rutan för att se till att ingen kan slå på den igen tills jobbet är klart.

Ta bort den gamla omhändertagande

 1. 1
  Lossa diskmaskinen slangen. Inte alla avyttringar är anslutna till en diskmaskin, men om din är, använd en skruvmejsel för att lossa och ta bort slangen fäster förfogande för att din diskmaskin.
 2. 2
  Lossa avfallet linjen. Ta bort "P" line fälla avfall körs från avyttring genom att använda en skiftnyckel för att skruva av slip-mutter ansluter förfogande till fällan. Du kanske vill placera en hink under fällan för att fånga något avloppsvatten som sitter i botten.
 3. 3
  Ta av omhändertagande. Ta förfogande genom att föra in en skruvmejsel i monteringsringen klacken och vrida moturs tills det lossnar.
 4. 4
  Ta isär resten av monteringsaggregatet. Ta bort ringen på diskbänken ärmen, diskbänken hylsan, flänsen, fiberpackningen och rörmokare kitt. Slutför förbereda diskhon för nya bortskaffande genom att städa hylsan, fläns och handfat öppning.

Installera nya bortskaffande

 1. 1
  Koppla förfogande. Vissa avyttringar kommer med apparaten trådar fästa, och andra gör vi inte. Om din inte, ta bort täckplåten under avyttring och fäst trådarna enligt tillverkarens instruktioner. De flesta vanliga avyttringar har du bifoga vita trådar till vita trådar och svarta kablar till svarta trådar. När du är klar, skruva täckplåten igen.
 2. 2
  Montera avloppet flänsen och montera ringen. Rulla rörmokare kitt mellan dina händer för att bilda en orm om 1/2-tums tjock och 10 inches lång. Tillämpa den på undersidan av avloppet fläns under diskbänken. Sätt i flänsen i avloppet hålet och tryck ner jämnt för att fästa den. Sedan knäppa på stödring, fiber packning och fästring.
  • Arbeta från under diskbänken, använd en skruvmejsel för att skruva monteringsringen tätt mot diskbänken. Det bidrar till att alternerande sidor, skruva en skruv och byta till den andra, så att monteringsringen stramar jämnt.
  • Några av rörmokare kitt kommer ha pressas ut runt flänsen. Använd en kniv för att klippa bort det.
 3. 3
  Montera förfogande. Placera förfogande i monteringsringen, se till att bortskaffandet utlopp står inför anslutningen dräneringsrör. Dra det till förfogande stannar på plats.
 4. 4
  Anslut förfogande till p-fällan. Mät utloppsröret och använd en bågfil för att klippa den till önskad storlek, sedan bifoga det till utloppet vid avyttringen. Var noga med att läsa tillverkarens instruktioner för att se till att du ansluter den ordentligt. Fäst röret diskvatten ansvarsfrihet samt.
 5. 5
  Kontrollera förfogande. Slå på strömmen igen, köra vatten i vasken och slå på förfogande för att se till att det fungerar. Kontrollera under för att vara säker på att det inte finns några läckor. Kör lite mat genom avyttring att vara säker på att det maler och får kasseras på rätt sätt.

Tips

 • Ha en partner hjälper dig att hålla förfogande på plats medan du drar åt de olika delarna, eftersom det kan vara svårt att göra detta på egen hand.

Varningar

 • Om du ansluter en diskmaskin avlopp, se till att slå ut tätningen innan du fäster slangen.

Saker du behöver

 • En partner
 • En liten sax jack
 • En kort längd av 2X4 trä