Wki

Hur man handskas med irriterande släktingar

Låt oss ta reda på sanningen. Vissa anhöriga kan vara irriterande, huruvida dess att moster som pussar dig varje gång du ser henne, eller att kusin som försöker få dig att äta play-deg. Denna artikel kommer att lära dig hur man handskas med dessa irriterande släktingar.

Steg

Hur man handskas med irriterande släktingar. Häng inte ut med dem väldigt mycket.
Hur man handskas med irriterande släktingar. Häng inte ut med dem väldigt mycket.
 1. 1
  Häng inte ut med dem väldigt mycket. Om det inte finns några andra barn att umgås med kanske du kan prata med några av de vuxna, titta på TV, eller ens lyssna på din mp3-spelare. Umgås med en irriterande släkting en hel del kommer inte att lösa ditt problem.
 2. 2
  Om dina föräldrar inte bryr sig, göra några andra planer med dina vänner, för att komma bort från din släkting men kanske du ska besöka dina kusiner i en annan stat. Om så är fallet, kommer detta steg fungerar inte.
 3. 3
  Försök att vara snäll mot dina kusiner, men inte agerar mycket välkomnande och nöjd med dem
 4. 4
  På restauranger, sitta av någon annan, och på platser som djurparken, försöka vistas med dina föräldrar, istället för den relativa.
 5. 5
  Gör inte ont dem.
 6. 6
  Var försiktig med vad du säger - Ibland när du är arg med ditt syskon du kan säga väldigt sårande saker till ditt syskon gör honom eller henne vill irritera dig ännu mer. Skrika är inte rätt sätt att ta itu med dem. Försök att använda mycket fina lugna ord till dem.
 7. 7
  Den enda anledningen till att ditt syskon är irriterande dig är att få en reaktion från dig. Genom att inte visa en reaktion du kommer att visa ditt syskon att du är starkare än de tror. Bli inte arg på dem och skrika eller skrika. Detta kommer att visa ditt syskon att du är lätt att ställa upp och de kommer bara hålla envist irriterande dig.
 8. 8
  Hantera dina känslor - Ta inte ut din ilska på dem! Aldrig får fysisk heller! Dessa är två av de absolut värsta saker du kan göra. Om du är verkligen upprörd med dem, försöka tala med dem med hjälp av en trevlig, lugn röst och milda ord. Detta kan vara mycket svårt att göra för dig. Om du inte kan göra detta, prova att rita en bild på ditt syskon och slet upp det. Detta skadar inte dem men inte få din ilska. Bara låt inte ditt syskon ser att du slet bilden upp, det kan skada deras känslor. Dagböcker kan också vara till stor hjälp för detta. När du tror att du vet hur du hanterar dina känslor, försöka tala med dem som nämnts ovan.
 9. 9
  Ibland kan man känna att de bara precisera detta hela på dig. Lita på mig, detta inte bara påverkar dig. Du och ditt syskon slåss kan också ha en stor inverkan på husdjur, och föräldrar. Dina föräldrar kan känna sig irriterad också. När det gäller dina husdjur, kommer de att bli mycket förvirrad av dina ständiga humörsvängningar, och kan även känna rädd för dig.
 10. 10
  Diskussion - Denna typ av problem kan påverka hela familjen. Jag föreslår försöker en familj möte. I detta möte endast en person kan tala på en gång. Denna person bör hålla ett speciellt objekt för att berätta att han andra är det deras tur att tala. Om någon inte håller med en annan uppfattning, diskutera det och komma med några slutsatser för att lösa problemet. Försök också att göra några fler familjens saker.
 11. 11
  Om ditt syskon håller irriterande du, berätta för dem direkt till deras ansikte precis hur du känner. Vid denna tid var inte rädd för att skrika, men svordomar och förolämpningar måste undvikas eller det kan bli värre. Förhoppningsvis kommer detta att skrämma ditt syskon, och berätta att du inte kommer att tolerera detta längre!
 12. 12
  Sköt dina känslor. Dina syskon bor människor också! Föreställ dig hur du skulle känna om du var dem. Detta kan hjälpa dig att välja dina ord mer noggrant. Men inte leder till våld. Våld kan få mycket allvarliga, börjar med bara den lättaste "high 5 i ansiktet" kan förvandlas till en stor katastrof! Kom ihåg att också respektera ditt syskon åsikt, och titta på vad du säger.
 13. 13
  Om dina syskon kommer inte att sluta, och dina föräldrar kan inte stoppa dem heller, kanske ditt syskon är att ha några känslomässiga problem. Du kan också prata. Också ett tips för att hjälpa dig med dina känslor är att ta en dag bort från ditt syskon och gå umgås med några vänner eller gå på spa. Kanske gå gå vissa sporter. Oavsett hjälper dig att slappna av eller något du bara gillar att göra!
 14. 14
  ^ Om allt annat misslyckas så bara ignorera dem. Lita på mig, bara låsa in dig i ditt rum. Och de kommer att försvinna.

Tips

 • Var inte elak, bara inte vara alltför trevligt.
 • Berätta för dina föräldrar om du verkligen får irriterad på en viss släkting. De kommer sannolikt att förstå hur du känner.

Varningar

 • Om du är medelvärde, kanske du får problem med dina föräldrar, eller ens den relativa.