Wki

Hur man gör sandslott strand tårta tema bröllop

Detta är ett exempel på en kaka som ser mycket svårare än det är, är marmorerad effekt som skapas av inte riktigt blanda färgen på isbildning i, och det är lättare att skapa än fondant med färgen införlivas helt.

Det är viktigt att du gör mer grädde än du behöver eftersom även om det är omöjligt att färgmatchning isbildning, är det ännu mer omöjligt att uppnå samma marmorerad effekt två gånger.

De angivna vikterna är för överskott fondant eftersom det är omöjligt att avgöra hur glest det kommer att rullas, därför är det bättre att vara säker än ledsen.

Steg

Hur man gör sandslott strand tårta tema bröllop. Blanda varmt te, whisky och marmelad i en stor skål tills marmeladen smälter.
Hur man gör sandslott strand tårta tema bröllop. Blanda varmt te, whisky och marmelad i en stor skål tills marmeladen smälter.

Hot toddy fruktkaka recept

 1. 1
  Blanda varmt te, whisky och marmelad i en stor skål tills marmeladen smälter. Rör i alla torkad frukt, skal och körsbär, sedan täcka och låt dra över natten.
 2. 2
  Nästa dag Värm ugnen till 160c/fan 140c/gas 3 och fett och dubbla linje kakform med non-stick bakplåtspapper. Använda elektriska vispar grädde ihop smör och socker pösigt. Lägg äggen lite i taget, slå väl efter varje tillsats, sedan luckan i mjöl och kryddor, följt av citronskal och blöt frukt. Lägg all vätska som inte har absorberats av frukten också. Sked i den förberedda tenn, nivå upp, sedan baka i 1 ½ tim. Sätt ugnen ned till 140C/fan 120C/gas 1 och baka i ytterligare 1 ½ h eller tills en spett införas i mitten av kakan kommer ut rena. Svalna på en tråd rack i tenn.
 3. 3
  Medan kakan fortfarande är varm, använd spett till peppar kakan med hål, peta den hela vägen ner. Lös upp sockret i te, tillsätt whisky eller apelsinjuice, och sedan sked över ytan. Om du gör kakan i förväg, mata den med en ny klunk varm toddy varje vecka, men se till att inte göra kakan fuktig. Kakan kan mognat för en månad om väl insvept i en lufttät behållare på en sval, torr plats innan dekorera. Om kort om tid, kan kakan göras samma dag som du dekorera den.
 4. 4
  Blötläggning i whisky, gör te och marmelad för mediebranschen frukt och en rik, men inte dominera, tårta. Om du använder apelsinjuice i stället för whiskey, blir resultatet ändå bra.

Mörk choklad marshmallow fondant

Omslag 2, 8 x 2-tums kaka skikt

 1. 1
  Det sätt sockret tillsätts är viktigt, de flesta recept säger sätta hälften av sockret i på en gång. Om du gör detta och har lagt säden så kommer det klumpar ihop. Sockret har siktas för att undvika att det blir kristalliserad, tillsätt sockret långsamt.
 2. 2
  Om du använder en mixer för att knåda MMF, sätta marshmallows, choklad och vatten i mixern skål och placera över en kastrull med hett vatten, se till att skålen inte vidrör vattnet eller choklad kommer att gå kornig och förstöra. När blandningen har smält svalt i ungefär fem minuter och placera på mixern montern. Tillsätt lite Crisco till paddel bilagor.
 3. 3
  Om du tänker att knåda MMF för hand och sedan placera marshmallows och vatten i mikron i en halv minut, bara tillräckligt länge för att smälta dem, om de fortfarande inte smält pub tillbaka i fem sekunder och upprepa detta tills de smälts. Ta ut dem och mycket försiktigt rör om med en träslev, de är mycket varma och tunna och olyckor händer lätt på denna punkt. Tillsätt lite Crisco. Om du använder majssirap lägg nu och rör om med träsked eller mixern.
 4. 4
  Lägg konditori "socker en kopp i taget, med hjälp av en med kakaopulver i första och vik in tills blandningen är inte klibbig innan du lägger nästa cup. När hälften av sockret har införlivats knåda för hand i cirka sju minuter, eller använda ett bröd krok på mixern. Medan du knådning doppa händerna i en ljus beläggning av Crisco och knåda den i. Använd sparsamt att börja med, eftersom den färdiga produkten kommer att vara kladdig om du har lagt för mycket. Tillsätt lite mer socker när den sista koppen har införlivats. Om det är för varmt att göra för hand och sedan använda en träsked. Denna blandning kommer att bli mycket hård och motståndskraftig mot hantering som du lägger till mer socker. Smörj händerna och omarbetningar av MMF tills den är smidig och elastisk och följsam.
 5. 5
  Hela processen med knådning arbeta degen och tillsätta sockret ska ta ungefär sju eller åtta minuter för hand. Om du gör det med degkrok sedan hålla den på låg och knåda i cirka fyra minuter.

Instruktioner för marshmallow fondant icing

 1. 1
  Om du använder en mixer för att knåda MMF, sätta marshmallows och vatten i mixern skål och placera över en kastrull med hett vatten, se till att skålen inte vidrör vattnet. När blandningen har smält svalt i ungefär fem minuter och placera på mixern montern. Tillsätt lite Crisco till paddel bilagor.
 2. 2
  Om du tänker att knåda MMF för hand och sedan placera marshmallows och vatten i mikron i en halv minut, bara tillräckligt länge för att smälta dem, om de fortfarande inte smält pub tillbaka i fem sekunder och upprepa detta tills de smälts. Ta ut dem och mycket försiktigt rör om med en träslev, de är mycket varma och tunna och olyckor händer lätt på denna punkt. Tillsätt lite Crisco. Om du använder majssirap lägg nu och rör om med träsked eller mixern.
 3. 3
  Lägg konditori "socker en kopp i taget, och vik in tills blandningen är inte klibbig innan du lägger nästa cup. När hälften av sockret har införlivats knåda för hand i cirka sju minuter, eller använda ett bröd krok på mixern. Medan du knådning doppa händerna i en ljus beläggning av Crisco och knåda den i. Använd sparsamt att börja med, eftersom den färdiga produkten kommer att vara kladdig om du har lagt för mycket. Tillsätt lite mer socker när den sista koppen har införlivats. Om det är för varmt att göra för hand och sedan använda en träsked. Denna blandning kommer att bli mycket hård och motståndskraftig mot hantering som du lägger till mer socker. Smörj händerna och omarbetningar av MMF tills den är smidig och elastisk och följsam.
 4. 4
  Hela processen med knådning arbeta degen och tillsätta sockret ska ta ungefär sju eller åtta minuter för hand. Om du gör det med degkrok sedan hålla den på låg och knåda i cirka fyra minuter.

Att dekorera slottet

Att göra tårtor:

 1. 1
  Grädda kakorna och låt svalna över natten. Ringla glasyren över dem eller använd en favorit smör för att ge fondant en bas för att fästa sig på.

Att färglägga glasyren.

 1. 1
  Gör upp två partier av marshmallow fondant en vanlig och en mörk choklad och låt insvept i plastfolie i kylskåpet över natten. Också göra en ½ lb antikguld för kanterna av torn och kottar.
 2. 2
  För att skapa marmor effekt i glasyren.
 3. 3
  Även detta ser effektivt det är verkligen lätt och det kommer att ta längre tid att läsa det än att göra det! Till marmor färgerna ta en boll av två färger, den vita och den mörka choklad och rulla ut varje bit av färg i en grov cigarr ungefär en fot lång och bredden på fingret, det finns ingen anledning att vara exakt alls här.
 4. 4
  Nyp ihop dem lätt och sedan vrida ihop färgerna, ta varje ände i ena handen, rulle man färger i ena handen bort från dig och samtidigt rulla degen i den andra handen mot dig. Effekten är som en grissini ett rep av färger. Ju mer du vrider icing mer marmorerat den slutliga effekten blir. Dra sedan de två ändarna till centrum, vilket innebär att degen är sammanflätade, och i en grov U-form. Lätt damm din arbetsyta med majsstärkelse för att stoppa isbildning fastnar och placera repet på det. Utbyggnaden.
 5. 5
  När du är glad att du har uppnått de färger och storlek du siktar på, är du redo att isen kakan.
 6. 6
  Isbildning och dekorera kakan
 7. 7
  Placera den största 12-tums kaka på kakan stå och täcka med den redan marbleized färgad brun glasyr att täcka lagret.
 8. 8
  Trimma isbildning vid basen, och sedan försiktigt placera skalen runt basen för dekoration, om du önskar att de kan fastna i glasyren.
 9. 9
  Toppa 10 inched storlek tårta toppad med marmorerade glasyr, och skär ungefär vid basen, placera denna kaka över bottenskiktet av kakan på kakan stå.
 10. 10
  Kavla ut lite av isbildning till två cigarr former och topp med två inverterade glasstrutar täckta med fondant. Skär glasyren med en fondant punktskrivare att skära ut fönster, och klipp ut lite av grädden för dörren. Placera en rulle av isbildning på arbetsbänken och skär ut de små rektanglarna för toppen av god
 11. 11
  Täck åtta tums tårta med marmorerade glasyr över det, trimma basen grovt och lägg över de andra två lagren på kakan stå. Lägg en mörkare bit av fondant till basen och skära ut fönster och dörrar.
 12. 12
  Placera de minsta kakor som tillagas i de cirkulära muggar på toppen av kakan och täck med sockerglasyr. Klipp ut vita sockerglasyr att dekorera fönstren. Klipp ut remsor av isbildning och relief som dekoration på toppen av slottet. Vänd sist glasstrut och täck med sockerglasyr. Använd antik guld för att markera områden som du vill lyfta fram som i guld bas glasstrut.
 13. 13
  Klipp ut ett urval av ankare och sjöhästar med den återstående vita glasyr och plats på strategiska platser runt om kakan. Dekorera med de återstående skalen. Dekorera delar av kakan med lyster damm att markera färgkontraster.

Tips

 • Andra lämpliga kakor pumpa, morot eller rödbeta och choklad som rustikt utseende smälter väl med mer sofistikerade smaker.

Varningar

 • När du väljer en kaka för detta slott ha i åtanke att det finns en vikt fråga eftersom det finns tre skikt och en fruktkaka eller en sockerkaka skulle vara perfekt.

Saker du behöver

Kaka leveranser

 • 1 x 4 tum Hot toddy fruktkaka recept bakas i små cirkulära muggar för de bästa torn
 • 1 x 5 tum Hot toddy fruktkaka recept
 • 1 x 8 tum Hot toddy fruktkaka Cake recept
 • 1 x 10 tum Hot toddy fruktkaka Cake recept
 • 1 x 12 tum Hot toddy fruktkaka Cake recept

Nedisning

 • 3 x mörk choklad marshmallow fondant icing
 • 2 x marshmallow fondant
 • ½ lb antikguld marshmallow fondant icing med guldgula och gröna blad görs genom att lägga detta till den grundläggande vita

Isbildning färgämnen

 • Guldgul
 • Bladgrön

Andra kaka utsmyckning material

 • Icing punktskrivare (frivilligt för fönster och dörrar)
 • 3 glasskottar
 • Sortiment av målade skal
 • Guld lyster damm att markera metallglans på det översta lagret av kakan.
 • (Luster damm är damm som ger kakor en metallisk och glänsande lyster. Hej kan borstas på och sedan blåst, men akta medan detta är det mest effektiva sättet att tillämpa dammet är det omöjligt att göra utan att få fläckar av damm i ansiktet. Det ser ut som rouge och tar dagar att komma bort. De kan också spädas med alkohol och används i en airbrush att spraya färgen på glasyren, men de kommer att behöva röras ofta och airbrush behöver rengöras eller det kommer bli igensatta).

Ingredienser för varm toddy fruktkaka:

 • 200ml varm, starkt svart te (använd någon typ)
 • 5 tablespoonswhisky
 • 3 msk god kvalitet tjock apelsinmarmelad,
 • 700g blandade torkade frukter (inkluderar persikor fikon datum aprikoser och tranbär
 • 100g blandade skal
 • 100g glaserade körsbär
 • 225 g smör
 • 225g strösocker
 • 4 ägg, slagen
 • 225g vetemjöl
 • 1 tsk blandade krydda
 • 1 tsk malen kanel
 • fint rivet skal 1 citron

Att mata kakan

 • 2 tesked strösocker
 • 50ml hett svart te
 • 3 msk whisky (eller använd apelsinjuice om du föredrar)

Ingredienser för mörk choklad marshmallow fondant

 • £ 1 vit mini-marshmallows
 • 2 msk vatten
 • 1 Ounce Bittersweet choklad minst 65 procent kakao solid (Lindt är perfekt)
 • 2 tsk majssirap (tillval)
 • £ 2 konditori "eller florsocker (ca 8 koppar eller mer), siktat två gånger
 • 1 msk naturliga eller nederländska bearbetade kakaopulver (siktas och läggs till en kopp socker)
 • ½ kopp Crisco förkortning eller mer om det behövs

Ingredienser för marshmallow fondant icing

 • £ 1 vit mini-marshmallows
 • 2 msk vatten
 • 2 tsk majssirap (tillval)
 • £ 2 konditori "eller florsocker (ca 8 koppar eller mer), siktat två gånger
 • ½ kopp Crisco förkortning eller mer om det behövs