Wki

Hur man gör en trädgård spegel

Speglar i trädgården kan lägga fantasier och gör ett litet utrymme ser större. Populär i Europa, de är svårare att hitta i USA och Kanada för tillfället. Om du inte hittar dem, kommer de att kosta sannolikt 150€ eller mer. I den här guiden får du lära dig hur man gör två speglar som ser ut som fönster för väl under 75€.

Steg

Hur man gör en trädgård spegel. Hitta de speglar som du vill förvandla till trädgård speglar.
Hur man gör en trädgård spegel. Hitta de speglar som du vill förvandla till trädgård speglar.
 1. 1
  Hitta de speglar som du vill förvandla till trädgård speglar.
 2. 2
  Använda en cirkelsåg, skär plywood i exakt samma storlek och form som speglar.
 3. 3
  Måla plywood med någon utomhusfärg. Eftersom det inte kommer att synas, kommer någon färg gör, så använd upp oönskad färg om du har någon, eller ens blandade färger.
 4. 4
  Medan du väntar på att färgen ska torka på, klippa staket brädor i den längd du behöver för att göra ditt yttre ram. Om du är riktigt bra med sågen, kan du prova att skära i 45 graders vinkel. I denna tutorial, var den yttre ramen skär helt enkelt torget eftersom det inte fanns något material att avvara.
 5. 5
  Använda flytande spik eller fogmassor, lim "frame" av stängsel material till framför spegeln.
 6. 6
  Mät insidan av ramen från topp till botten och skär en bit av trim för att passa det exakt. Limma på det till spegeln intill den ena sidan av ramen.
 7. 7
  Skapa ett öppet fönster utseende. Detta är den knepiga delen. Du måste använda ditt omdöme för att avgöra hur "öppen" du vill att fönstret ska se ut. Vi rekommenderar att du inte försöker att göra det ser alltför öppen eller effekten kommer inte att fungera. Skär en bit av trim ungefär två inches (5 cm) (beroende på storleken på ditt projekt) mindre än den första delen. det om en tum (2,5 cm) från den andra sidan av ramen.
 8. 8
  Mät avståndet mellan de två delarna av ramen och skära en annan bit exakt den storleken. Limma det i exakta mitten av de två första styckena, men vinkelrätt.
 9. 9
  Skär en bit lite längre än du behöver för den övre och nedre delen av fönstret och placera det där det måste gå. Markera den vinkel du behöver för att skära på båda sidor och skär den. Nu limma varje av dessa ner.
 10. 10
  Bestäm hur du vill hänga i trädgården spegeln. Du måste lägga en liten träbit med plywood för en galge innan du ansluter plywood på baksidan av spegeln. Denna del är upp till dig eftersom det beror på var du ska hänga speglar hur mycket ved du behöver ansluta. Använd ditt omdöme.
 11. 11
  Använda en obruten linje av vattentät fogmassa runt utsidan baksidan av spegeln, och mer över hela baksidan av spegeln, limma målad plywood på plats.
 12. 12
  Lägg galgar på baksidan av trädgården spegeln. Nu hänger trädgården speglar upp!

Tips

 • Vid montering av plywood på baksidan, sätter ett tunt mellanlägg eller träbit på antingen vänstra eller högra kanten kommer något förskjutna spegeln. Detta kommer att lägga till en illusion eftersom då någon som står direkt framför spegeln inte kommer att se sig själva återspeglas i det. Var noga med att att täta alla utrymmen mellan plywood uppbackning, spegeln och ramen för att förhindra att vatten samlas.
 • Återanvänd något du har på handen för att spara pengar.
 • Det är en bra idé att göra två på en gång för att säkerställa att de båda ser likadana ut.

Varningar

 • Glas går lätt sönder och kan klippa!
 • Använd alla säkerhetsskydd vid användning av maskiner (t.ex. en cirkelsåg!)

Saker du behöver

 • En spegel. Dessa kan köpas från en stor låda hem förbättring butik, men du måste gå till glaset skärsektion att få en vanlig spegel. De är mycket billigt.
 • Trä för ramen. I denna tutorial, var två bitar av en överbliven staket används. Om du har en gammal fönster ram du vill re-ändamål, skulle det vara mycket lättare!
 • Trim stycken för insidan av fönstret. De finns i 8 fots längder på de stora rutan butiker.
 • Plywood tillräckligt stor för baksidan av varje i din spegel. Få det plattaste pjäs du kan eftersom det måste limmas på baksidan av en spegel.
 • Hängande material
 • Vattentät täta och flytande spik för utomhusbruk.
 • En såg som att klippa allt virke. Och all säkerhetsutrustning som går längs med elverktyg. (Liksom glasögon!)