Wki

Hur man gör en brudbukett med konstgjorda blommor

Gör en brudbukett med konstgjorda blommor att skära bröllop kostnader och att ha en minnessak från din speciella dag. Hög kvalitet, syntetiska blommor finns i oändliga varianter och kan monteras in i vackra arrangemang.

Steg

Hur man gör en brudbukett med konstgjorda blommor. Tänk på vilken storlek och form du vill att din bukett och hur du vill att det ska se ut.
Hur man gör en brudbukett med konstgjorda blommor. Tänk på vilken storlek och form du vill att din bukett och hur du vill att det ska se ut.
 1. 1
  Tänk på vilken storlek och form du vill att din bukett och hur du vill att det ska se ut. Besluta om färgpaletten du vill ha och köpa konstgjorda blommor som matchar deras naturliga motsvarigheter, vilket kommer att skapa en mer realistisk letar arrangemang. Välj en bukett hållare noggrant, eftersom detta kommer att vara grunden för din handgjorda bröllop bukett.
 2. 2
  Placera blomsterskum ner i din bukett innehavaren, om den inte redan kommit i botten på hållaren. Trimma ett ark eller block av skumplast med en rakkniv kniv för att passa inuti någon bukett innehavare.
 3. 3
  Börja med den största, eller huvud blomma eller blommor, och plats i mitten av buketten hållaren. Sätt stammen av blomman in i blomsterskummet. Pin blommor som inte har stjälkar in i skummet. Placera grönska eller accenter runt fokala blommor. Fortsätt att lägga till andra blommor runt de viktigaste i mönstret för ditt val, sticker in eller klämma fast grönskan eller accenter runt dem.
 4. 4
  Trimma stjälkarna som du kommer att använda runt utsidan av buketten ca 1 cm innan du sätter in i skummet för att skapa en skiktad effekt. Fyll i alla kala fläckar och gå hela vägen till kanten av buketten hållaren med konstgjorda blommor och accenter för en komplett look.
 5. 5
  Börja längst ned i din bukett hållare och varmt lim i slutet av ett band ca 1 tum från botten av hållaren och låt torka. Slå in resten av bandet upp hela längden av hållaren och varmt lim den översta bandet på plats. Klipp bort eventuella extra band.
 6. 6
  Ta en annan bit band och linda runt omkretsen av buketten hållaren, lämnar flera inches av överskjutande band. Placera några droppar lim under bandet och säkra ordentligt runt hållaren så att det inte finns några veck. Knyt den återstående bandet tätt i en båge, som lämnar visst överskott band rinner ner hållaren.
 7. 7
  Använd en limpistol för att fästa dekorationer på buketten hållaren och låt torka. Förbättra din färdiga konstgjord bukett blommor bröllop med blommor sprayer, såsom glitter eller doftande sprayer om så önskas.

Tips

 • Förvara din bukett i en lufttät behållare (efter att det helt har torkat) tills din bröllopsdag, så att det kommer att förbli ren och dammfri. Förvara den i en lufttät behållare efter ceremonin för att hjälpa till att bevara din bröllopminnessak.
 • Gör en extra bukett att använda vid repetition eller för en bukett dugg. Skapa mindre versioner av din bukett för blomma flickor att bära.

Saker du behöver

 • Konstgjorda blommor
 • Bouquet hållare
 • Blomsterskum
 • Razor kniv (om oasis kommer behöva sänkas)
 • Blommor stift
 • Grönska eller andra accenter
 • Utsmyckningar, såsom paljetter, strass eller andra objekt som passar bröllop dekorationer eller tema
 • Limpistol
 • Ribbons
 • Sax
 • Blom spray, dekorativa eller doftande (tillval)