Wki

Hur man gör en älva trädgård

Älvorna är där, men de kommer inte stanna om du inte gör det inbjudande. Du kan göra deras önskningar och spendera kvalitetstid ingrepp med dina barn (eller grannens eller samfundets) genom att bygga en älva trädgård tillsammans, fylld med sina drömmar. I processen, lär de sig om trädgårdsskötsel och naturens skönhet.

Steg

Hur man gör en älva trädgård. Rita en plan på papper med ditt barns input.
Hur man gör en älva trädgård. Rita en plan på papper med ditt barns input.
 1. 1
  Rita en plan på papper med ditt barns input. Fråga ditt barn vad formar han eller hon skulle vilja (eller helt enkelt berätta ditt barn formen om din trädgård utrymmet är begränsat). Med hjälp av denna form, kartlägga de möjliga saker din älva trädgård kommer att innehålla. Se idéer under "Tips".
 2. 2
  Ta en promenad i trädgården och rita ut det område som kommer att göra faerie trädgården. Det bör vara någonstans barnvänligt och mindre tillgängliga för hundar, valpar och katter som kan bråka med den. Staket det med liten trädgård staket vid behov (små trubbiga trä staket är söta).
 3. 3
  Gräv över trädgården. Gör detta tillsammans med ditt barn, så att jorden är redo för plantering och är lätt att placera Faerien bitar i. Gödsla om nödvändigt.
 4. 4
  Placera en kvadrat eller cirkel asfaltläggare på vilken den viktigaste funktionen pjäs kommer att sitta. En terrakotta färgade cement asfaltläggare är perfekt. Placera en staty på denna kvadrat eller cirkel, såsom en svamp, älva, djur eller annan funktion objekt att barnet har valt.
 5. 5
  Märk ut en större yttre älva cirkel som omger denna funktion lappar. Plantera en cirkel av blommor som barnet runt den inre cirkeln. Edge denna yttre cirkeln med upprättstående gränserna block (de vågiga som är de mest eleganta).
 6. 6
  Gör lite älva cirklar bredvid den stora cirkeln. Använd floden stenar, grus etc. växter plats inuti dessa kretsar eller små prydnadssaker som barnet. Du kan också göra andra former med småsten, såsom katt ansikten, hundar, trianglar, diamanter osv, fantasin är den enda begränsningen.
 7. 7
  Lägg extra faerie bitar. En faerie bord och stolar kan göras från olika storlekar av gatstenar. Köp ett litet barns te-set från en dollar store och placera på bordet för feerna att ha te.
 8. 8
  Följ ditt barns fantasi att inkludera andra objekt i trädgården. Lyssna på deras idéer och försöker anpassa sig till dem med objekt på sidan.
 9. 9
  Påminn ditt barn att hålla blommorna vattnas regelbundet. Medan vattning, kan de kontrollera för alver. Uppmuntra dem att lämna små presenter till feerna (små bitar av frukt, frön, vad de vill). Detta kommer att underlätta övergången från envisa ointresse för trädgårdsskötsel att njuta av det!
 10. 10
  Ha en speciell tebjudning för att öppna faerie trädgården. Bjud in andra familjemedlemmar, vänner och grannar över att förundras över den lilla trädgården och för att ge barnet uppmuntran att sköta det.

Tips

 • För pojkar som tänker feer är inte deras idé om roliga, byt till älvor, tomtar, tomtar osv, eller förklara att det finns pojke feer också och de brukade se efter dinosaurierna...
 • Om du har möjlighet att strängen upp saker över trädgården, kan barnen göra konstverk med hjälp av folie, skivor och andra blanka föremål. Om nära en köksträdgård eller fruktträd, kommer glinting objekten bidrar till att avskräcka fåglar från att landa för att härja på produkten.
 • Glöm inte att packa upp faerie trädgården om du bor i ett ettbenäget del av världen. Inga av dessa kommer vintern väl och kan spricka, rost etc.
 • Dollar butiker kan vara en källa till extra funktioner såsom: pärlor, folie, bitar glittrande, små djur leksaker, små miniatyr feer, träbitar, små trä staket etc. Låt fantasin flöda, något kanske passar en älva!
 • Använd älva böcker lånade från biblioteket för att ge dig mer inspiration - barn kommer att njuta av att titta på de olika idéerna.
 • Nyligen vissa butiker har lagerhålla små statyer med inbyggda soldrivna lampor. Dessa är en fröjd att barnen after dark när de kan gå ut och se lite glöd som lockar nattfjärilar - och feer!
 • Blommor ska vara färgglatt och lätt att växa. Köp några som frön och några som plantor, så att barnen kan se fröna växer men kan också se riktiga blommor från början.
 • Roliga saker för en älva trädgård kan hittas i trädgårdsbutiker. Idéer inkluderar: glänsande glas småsten, grus flod, asfaltläggare, miniatyr statyer, sol-ljus, terrakotta maskar, trä insekter, trä blommor, ljusstakar ljus, älva lampor (med vuxen tillsyn endast), och så vidare.

Varningar

 • Kontrollera objekt kvar utanför är väderbeständig, alla begagnade lampor bör garanteras utomhus säker.
 • Var försiktig de begagnade objekt är ålder-lämpliga - inga små bitar där barn under 3 eller valpar kan få åtkomst.
 • Tvätta alltid händerna noggrant efter trädgårdsarbete.
 • vissa fåglar faktiskt gillar blanka saker, så kom ihåg att ibland för mycket glitter är inte rätt väg att gå.
 • Om du använder planteringsjord, hålla barn borta från påsen för att undvika att andas in av Legionellabakterier finns i vissa planteringsjord mixar. Andas inte in över påsen, använd handskar vid hantering och använd endast planteringsjord utomhus i öppna utrymmen.
 • Om du använder någon el, se till att det är utomhus kompatibla och att alla exponerade trådar etc kan inte nås eller dras med små barn och husdjur.

Saker du behöver

 • Terracotta asfaltläggare
 • Terracotta gränser
 • Faerie stuff