Wki

Hur man byter en toalett

Byta en toalett är inte nödvändigtvis ett jobb för en professionell rörmokare. Många gör det själv människor kan ta på detta projekt och med rätt verktyg och planering, slutföra det snabbt och korrekt.

Steg

Hur man byter en toalett. Se källor och citat om hur man tar bort nuvarande toalett.
Hur man byter en toalett. Se källor och citat om hur man tar bort nuvarande toalett.
 1. 1
  Se källor och citat om hur man tar bort nuvarande toalett
 2. 2
  Innan du installerar eller ominstallerar VARJE toaletten måste du vända orm det med en gammal handduk ansluten till orm: Kör orm från skål till botten, ansluta den till en gammal handduk, dra orm tillbaka upp. Detta avlägsnar mysterium objekt som kan ha tappas in i toalettstolen under dess framställning eller användning historia, inklusive plast picknick skedar. Genom denna enkla steg på upptäcka objekt mysterium blockering, kanske din favorit toalett åter installeras och du kan ta den nya tillbaka till butiken.
 3. 3
  Se till att den gamla garderoben fläns är intakt. Om det inte är det, köpa en reparation ring när du plockar upp den nya vaxet ringen för toaletten. Om din matarledningen är en "slang" typ nu är det dags att ersätta den med en ny tråd belagd mesh version. Trådnätet kan spara en stor rensning som standard slangarna är mycket mer benägna att brista.
 4. 4
  Placera nya flänsskruvarna i spåren på garderoben fläns, på motsatta sidor. Nya flänsskruvar har en plast "bricka" som kommer att hålla flänsbultarna på plats i rätt höjd om det behövs. Om du inte har en plastbricka set ingår det en liten investering i pengar för att köpa nya som kan spara dig mycket tid och besvär.
 5. 5
  Installera en ny vax ring på botten av toalettskålen, den plana sidan är vänd mot toaletten. Det finns också kopplingar utan vax tillgängliga som är mycket användbart om golvet under toaletten är ojämn eller om du kanske måste ta bort och installera toaletten senare.
 6. 6
  Avlägsna trasan ur garderoben ringen / avloppsröret.
 7. 7
  Bra tips: tillfälligt placera två 12 "långa pinnar 3/4" tjock framför och i baksidan av garderoben fläns.
 8. 8
  Placera toalettstolen rakt ner på de tillfälliga pinnar över den nya flänsen och bultar utan att komprimera vaxet ringen.
 9. 9
  Ta bort de två tillfälliga pinnar att låta toaletten för att släppa ner exakt på plats.
 10. 10
  Sitta på toaletten och vrida det lite för att se till att vax ringstätningarna alla områden. Ej Lyft toaletten igen. Vaxet förseglingen bryts, och kommer att behöva bytas ut.
 11. 11
  Placera brickor över flänsen bultarna, sedan dra åt muttrarna på flänsbultarna. Använd en nyckel för att vrida muttrarna annan halvt varv. Dra inte åt för hårt eller du riskerar att knäcka porslinet.
 12. 12
  Om tanken-skålen tätning (kallas spud packningen) torkas ut sedan ersätta den med en ny tätning.
 13. 13
  Sätt tillbaka tanken vidare till skålen. Placera packningar på skruvarna och dra åt muttrarna under tanken. Använd en skiftnyckel för att slå en annan halvt varv. Dra inte åt för hårt eller du riskerar att knäcka porslinet.
 14. 14
  På golv använder ceder eller plast shims för att stabilisera toaletten.
 15. 15
  Det har varit några problem med kvalitetskontroll med toaletter tillverkade i Kina. Några nya toaletter har osynliga läckor som inte kommer att bli uppenbara förrän enheten är fylld med vatten och fick ställa oanvända för att avgöra om det finns något läckage. Det kan spara dig en hel del arbete senare för att fylla tanken utan att slå på vattenförsörjningen. Spola och refill flera gånger och sedan vänta ett tag för att se till att det finns ingen av dessa oupptäckta läckor innan du går igenom besväret att ansluta vattenslangen, för många den svåraste delen av jobbet. En kontakt utan vax kommer också gjort den här processen mycket lättare när jag bestämt min nya toalett läcker.
 16. 16
  Ominstallera linjen vattenförsörjning och aktivera vattnet.
 17. 17
  Spola toaletten och kolla efter läckande.
 18. 18
  Caulk runt basen av toaletten. När fogtätning inte täta inte hela vägen i ryggen så att läckage för att avsluta om det skulle hända.

Tips

 • Hur vet du när det är dags att byta en toalett? En viktig indikator är när tanken eller skål av toaletten är sprucken. Detta är inte återkalleligt och objektet bör ersättas så snart som möjligt. Under tiden, stänga av vattnet.
 • Ett annat skäl som kan sporra ersättning av en toalett är en fast objekt. Om något av misstag spolas ner i toaletten och är helt fast (t.ex. en leksak, hårborste, tandborste etc, toaletten kräver ersättning.

Varningar

 • Dra inte KONTAKTER FÖR MYCKET med porslin! ÅTDRAGNING det för mycket Kan ge sprickor i PORSLIN!
 • ALLTID placera en trasa i toaletten avloppet stacken medan du arbetar. Detta kommer att förhindra potentiellt explosiv avlopp gas från att komma in i ditt hem (tillsammans med den skadliga lukten av avloppsvatten). Ta alltid bort trasan innan du släpper skålen på vaxet ringen.

Saker du behöver

 • Skruvmejsel (oftast platt huvud)
 • Spatel eller annan skrapa
 • Bågfil
 • Skiftnyckel
 • Svamp och hink
 • Vax ring (ofta säljs med flänsförbandskruvar som byggsats)
 • Flänsbultar (säljs ofta med vax ring som ett kit)
 • Caulk
 • En trasa att fastna i avloppsröret
 • Vissa pinnar eller plugg