Wki

Hur man åka bil med din hund

De flesta hundar älskar att åka i bilar och det är kul att ta dem med dig vart du än går. Men här är några säkerhetstips du bör tänka på innan du reser med bil med din favorit husdjur.

Steg

Hur man åka bil med din hund. Kom ihåg säkerheten först, om du inte har ett stort fönster boot på din bil, kommer din hund måste resa på ett säte.
Hur man åka bil med din hund. Kom ihåg säkerheten först, om du inte har ett stort fönster boot på din bil, kommer din hund måste resa på ett säte.
 1. 1
  Kom ihåg säkerheten först, om du inte har ett stort fönster boot på din bil, kommer din hund måste resa på ett säte. Köp en stol hund säkerhet och det blir säkrare och mer bekvämt för din hund om din tur eller stanna bilen plötsligt.
 2. 2
  Om du har ett stort fönster boot, satte upp ett trådgaller att stoppa din hund hoppar över baksidan av sätena, de flesta bilar har ett trådgaller redan installerad.
 3. 3
  Linje boot med hund filtar eller placera sin säng i hörnet så han kan tupplur bekvämt på resan. De flesta hundar finner sova ett enkelt sätt att klara av åksjuka.
 4. 4
  Låt en valp eller nytt husdjur blivit vana vid att rida i en bil så småningom. Börja med att låta din hund att vandra runt bilen med motorn avstängd. Börja sedan med korta resor tills du och din hund blir förtrogen med resa med bil tillsammans.
 5. 5
  Mata inte din hund precis innan resan. Mata honom minst ett par timmar innan. Du vill inte göra din hund bil sjuk.
 6. 6
  Placera några tuggleksaker i ryggen med din hund för att hålla din hund sysselsatt. Det är bättre att inte ge honom ett ben eller mat godis för om han känner sig sjuk att han kommer att spy upp den igen. Pipig leksaker är också önskvärt eftersom de kommer att göra dig galen.
 7. 7
  Försäkra ditt husdjur inte kan ströva runt fordonet, överväga att köpa ett husdjur säkerhetsbälte. Dessa bälten säkerställa att om en olycka inträffar ditt husdjur inte kastas ur fordonet eller till andra passagerare.
 8. 8
  Håll din hund krage och taggar hund på när du kör. Det finns alltid en chans - oavsett hur väluppfostrad din hund kan vara - att din hund kommer att komma ut ur bilen och bort från dig.
 9. 9
  Var medveten om hur snabbt en hund kan få värmeslag i en parkerad bil. aldrig lämna din hund obevakad i bilen vid varmt väder under en längre tid.
 10. 10
  Se till att du slutar varje timme eller så och gå en snabb promenad, även om det bara är på gräset med en snabbmatsrestaurang på motorvägen. Detta låter din hund gå på toaletten, så du kan också ge honom lite vatten runt nu. Med honom på korta promenader är viktigt eftersom det innebär att han kan sträcka ut benen och stoppar honom bli galen från att vara uttråkad. Om du slutar med motorvägen din hund MÅSTE vara i koppel för sin egen säkerhet.
 11. 11
  Packa lämpliga tillbehör för din hund när du tar en lång bil resa. Ta med vatten, godis, hans halsband och koppel, några av dina hundar favorit tuggleksaker, och plastpåsar för avfall.
 12. 12
  Om din resa är mer än några timmar, (ca fyra timmar är din genomsnittliga hundar absolut gräns för körning utan längre paus då vad som beskrivs ovan), se till att du stannar någonstans gräsbevuxen och relativt tyst (inte precis vid vägen), låsa bilen, mata din hund lite mat och vatten, och ta honom på en promenad så att han kan släppa ut en del av sin överskottsenergi.
 13. 13
  Rådgör med din veterinär om din hund visar tecken på åksjuka. Aldrig medicinera din hund med Dramamine eller någon annan medicin utan vägledning av din veterinär.
  • Om du reser en längre sträcka (exempel: hundutställning, flytta, eller rida längre än 1 timme), kan du överväga att få en hundbur. kontrollera att den är fäst antingen mellan sätena eller på golvet. Se till att det är väldigt säkert för att förhindra skador).
  • Om du har en låda, få lådan väsentligheter. Få en waterer hundbur (ingen mater vad, för hälsa och för att förhindra uttorkning du behöver detta! Att träna hunden hur man använder en låda waterer, sandskädda lite honung på öppningen och visa det för din hund). Om det är rostning varmt eller ens lite varmt (hundar få överhettad väldigt lätt), få ​​en låda fan. Du kan köpa en från www.elitek9.com för endast 10€ 0,95 eller ett annat märke för 10€ 0,95. Båda är stora.
 14. 14
  Om din hund har hyperaktivitet problem, kontakta din veterinär och se om ett milt lugnande medel är tillgänglig och säker, speciellt om det är en lång resa. Följ instruktionerna noggrant.
 15. 15
  Om du stannar vid en snabbmat plats för en måltid, parkera bilen i skuggan, och låt fönstren ned omkring en tum vardera att släppa in sval luft, sätta en skål med kallt vatten i bilen för din hund och unbuckle honom om han är i en hund säte. Låsa bilen dörrar, och beställa din mat för att gå. Försök att spendera mer än fem minuter max i kö om det är en varm dag, eftersom du inte vill att din hund att överhettas. Om det finns en stor linje, binda din hund till ett inlägg antingen precis innanför ytterdörren eller precis utanför på en plats där du kan se honom. Åtminstone han kommer ut av värmen medan du väntar. Se till att binda honom med säkra knutar så att han inte fly på vägen. Strama knutar kommer också innebära att det blir mindre sannolikt för någon att stjäla din hund. Ät din mat med din hund så han har sällskap. Det är också en bra tid för dig att mata honom hans lunch. Gå en promenad efteråt.
 16. 16
  Gör din första resor i bilen någonstans roligt för din hund, som en park eller ett fält så att de associerar en biltur med något gott snarare än bara resor till veterinären.

Tips

 • Toy raser behöver äta med jämna mellanrum för att undvika lågt blodsocker, vilket kan vara dödligt det inte behandlas.
 • Klädslar kan hjälpa till att hålla bilen ren.
 • Om du reser mer än 24 timmar, leta på förhand för ett djurvänligt hotell för dig att varva ner och för din hund också.
 • Försök att ha din (icke-leksak *) Valp första bilturer vara "på fastande mage" genom att undanhålla mat i 2-4 timmar innan attraktionen. Flera turer utan illamående hjälper oerhört att hindra valpen från att utveckla åksjuka.
 • Låt inte din hund sticka ut huvudet genom fönstret. En bit av skräp kan komma i hans ögon, och om du fick i en olycka eller plötsligt stannade, kan din hund gå flyga ut genom fönstret.

Varningar

 • Vissa hundar kan bli väldigt illamående. Håll ett vakande öga på dem och rada baksätet med gamla filtar eller tidningar om du vill vara på den säkra sidan.
 • Om din hund är ständigt sjuk sedan se din veterinär om det och de kommer att ge dig piller.
 • Undvik trösta din hund om han visar tecken på ångest. Trösta honom, så naturligt som det verkar, förstärker tanken att något dåligt händer. Gör ditt bästa för att vara lugn och normal samtidigt uppmärksamma på tecken på verklig nöd (i stället för obehag).

Saker du behöver

 • En hund säng
 • Leksaker för att hålla honom sysselsatt
 • Dricksvatten
 • En säker krage
 • Ett koppel
 • Torr eller våt hundmat
 • En låda eller säkerhetssele