Wki

Hur kan man vara en trofé fru

När moniker "troféfru" kommer att tänka på bilder av en av Donald Trumps fruar eller någon av de olika "The Real Housewives" målas vanligtvis upp. Samtidigt som de blir en trofé fru är inte svårt, det kräver uppmärksamhet på detaljer och en viss ambitionsnivå för att landa och hålla ditt socker pappa.

Steg

Hur kan man vara en trofé fru. Får inte dit först.
Hur kan man vara en trofé fru. Får inte dit först.
 1. 1
  Får inte dit först. Trophy fruar är vanligtvis inte den första hustrun. Den första hustrun stöder outtröttligt hennes man, sätter honom framför henne och hjälper honom att stiga till storhet. Vid tiden hennes man uppnår status och pengar, kanske hon ser inte så som hon gjorde när resan började. Det är där de troféfru sveper in för att döda - ser ut som en varm liten tamale på barometern busting dag. I huvudsak, som trofé fru, du är hans "trofé" och hans belöning för hans rang i livet. Några tips och varningar om att vara en andra (eller tredje, eller fjärde...) hustru:
  • Se till att du ansluter med en äldre kille med kontanter och status... inte bara några gamla mannen som försöker stödja ett extravagant liv på en fast inkomst. Att gifta sig med en gammal kille utan pengar eller status negerar status troféfru.
  • Tänk på din ålder i förhållande till sina barn. Optimalt vill du barnen ur huset, som att bara skära in i tillbedjan av dig (och du absolut inte vill ha honom fånga dig stirrar dolkar på sina barn). Om barnen är fortfarande hemma, anställa många barnflickor att hantera barnomsorg och vara mycket generös om den tid de tillbringar tillbaka på mammas rum.
  • Kolla in hans ex-fru utbetalningar. Jämför hans lön till hans underhåll och eventuella barn kontroller support. Bekräftar att det kommer att finnas mer än tillräckligt med pengar för att stödja din tilltänkta överdådiga livsstil.
 2. 2
  Ge dig själv ett utländskt namn. Några av de mest framgångsrika trofé fruar har ett namn som antingen ingen har hört talas om eller är det något väldigt exotiskt. Vanligtvis namn som blandar en massa vokaler och konsonanter tillsammans fungerar bra eller åtminstone ljudet ryska. Dessutom är en ett-ord namn speciellt lockande och mystiska som "Madonna" eller "Keisha."
  • Betrakta namn noggrant. Du vill mystik och intriger, inte något som tyder på en strippa. Undvik namn som "Bambi" eller "Candi" eller de olika livlösa objektnamn typ.
  • Var säker på att du kan uttala namnet. Ge inte dig själv ett namn du inte kan uttala eller en där du befinner dig ständigt förändras dess uttal.
 3. 3
  Ändra din ålder. Rika gamla killar vill inte ha en kvinna som är deras ålder eller (gasp) någon över 35 år gammal. Trophy fruar är unga eller åtminstone se ung ut. Så om du inte är under 35 år, måste du manuellt ändra din ålder - antingen på papper eller via ditt utseende, eller kanske båda.
  • Ändra inte ditt körkort (eftersom det är olagligt) utan i stället göra en falsk bild-ID kan du blinka om han ber om bekräftelse.
  • Övertyga dig själv att du är en viss ålder. Uppdatera din Facebook-sida för att spegla din nya födelsedatum, berätta för folk att du är bara (insert ålder) och butik i "juniorer" sektionen för dräkt.
 4. 4
  Ha plastikkirurgi. Samtidigt gå till gymmet och äta hälsosamt kan få dig kroppen du behöver, har du inte tid att räkna kalorier och göra hjärt - du måste se het omedelbart. Det enda sättet du kan nå höjdpunkten av perfektion är att besöka en extremt dyr plastikkirurg och utforska en stor meny med alternativ. Body områden att överväga att inkludera:
  • Boobs. Uppenbarligen. Ingen själv respekt Troféfru sport ett par slappa dubbel A: s. Du behöver ett rack som kommunicerar, "Jag är en het mamma, men nej, jag var inte en strippa." Ja, kan bröst göra allt. Go stort men inte till den punkt där bröstet får all uppmärksamhet. Poängen är att du ska få uppmärksamhet.
  • Botox. Kvinnor så tidigt som 25 kan dra nytta av botox, särskilt runt läpparna om du inte redan äger den Angelina Jolie trutar. Dessutom kan vissa tidiga botox förhindra de pinsamma rynkor från att göra ett framträdande före 70 års ålder. Din botox rutin bör sammanfalla med andra regelbundet underhåll, t.ex. vaxning, manikyr och hårklippning.
  • Lipo. Inga kraftfulla man vill ha en kvinna med keso sipprar från hennes lår. Visst, du kan försöka att träna utan istället göra en snabb resa till kirurg kontor och ha det goo sög rätt ut.
  • Butt. Butt implantat är subjektiva och bör endast övervägas om du känner för ett faktum din man är en "butt" människa. Om du måste gå större, vara säker på att kirurgen vandringar skräp i din lastbil upp högre så baken inte hamnar nere vid knäna som du ålder.
 5. 5
  Vet Kardashians. Många klassiska trofé fruar vet och är vänner med kändisar eller kändisar verklighet. På något sätt Kardashians har blivit aktuellt "gold standard" i troféfru världen - de har alla anslutningar till de bästa fester och evenemang. Så om du kan mysa till Kris eller ens Kim har du ett försprång på de andra fruarna.
  • Om du inte är i Europa, hitta några andra kändisar att samarbeta med.
 6. 6
  Skaffa dig en mycket bra advokat. Många framgångsrika äldre män, som har varit ner äktenskapet vägen innan, kommer att vara redo med en pre-nup för dig. I "osannolika" händelse äktenskapet inte fungerar, vill du gå därifrån med en anständig avkastning på din investering (ROI). En bra skilsmässa advokat kommer att veta vad man ska leta efter i en pre-nup som kommer bli sned i din favör och vara redo att gå upp mot din trolovade advokat.
 7. 7
  Alltid vara artig. Att vara gift betyder inte att du kan vara mindre trevligt än under dating. Tvärtom är det faktiskt inte mer> viktigt, eftersom du är i en engagerad relation.
 8. 8
  Inte agerar som en bubblehead. Även om du är i huvudsak anses vara ett "pris", en trofé fru har en hjärna i huvudet. I själva verket har hela poängen bakom att göra en beräknad match i ett samhälle som bräker ut romantiska kärleken vid varje vändpunkt visar att du är redan väl medvetna om de ofta outtalade bristerna bakom basera ett livslångt engagemang för romantik ensam och gjorde istället ett val att vara med en man eftersom du både får något meningsfullt ur relationen. Du behöver inte diskutera oroligheterna i Mellanöstern, men inte agera som om du inte vet vad aktiemarknaden är heller. Många en man med en trofé fru är så stolt över henne IQ lika mycket som hennes utseende, ja, är denna balans en bonus, inte en nackdel.
  • Räkna med någon som kommer på att du räknat din väg in i äktenskapet för att vara provocerande. Stirra ner dem och fråga vad verksamheten är det av dem själva för att försöka vara din moraliska kompass. Eller fråga dem vad som gör dem skiljedomare relationella lycka.
 9. 9
  Klä den delen. En trofé fru är alltid i stil. Vanligtvis, de flesta trofé fruar bära klänningar som blinkar en liten sak. Oavsett om det är en kort klänning eller dina bröst går över klänningen. Om du har en klänning som inte är blinkande någonting, lägg sedan till en tight band till ekvationen. Tight band är som vävda boob hissar. Håret betyder lika mycket som outfit. Enkelt och rakt är rätt väg att gå. Kardashians har alla hår som sveper runt som silke, vilket bidrar till deras trofé fru utseende. Skor är nästan den viktigaste delen av ditt utseende. Och höga klackar är vägen att gå. Ha lite strap-on: s eller tår pip. De visar lite hud, vilket är vad du försöker göra, och de är inte så svårt och otymplig. Satsa på mer solida färger som krockar med din outfit än gnistrar eller strass. Gör inte det om skorna. Smycken är den viktigaste delen som samlar ditt utseende trofé fru. Det är där strass och gnistrar tillhör. Välj något dyrt och riktigt. En trofé fru bär aldrig något fake. Det downsizes bara din mans tankar om dig. Han kanske tänker, "Min fru har inte tillräckligt med pengar för att köpa sig några riktiga diamanter?" Så titta i glaslådor. Det är där de flesta av de verkliga pärlor är. Ha en mängd juveler också. Bär inte diamanter till varje parti, möte, get-together, och picknick! När du handlar, få lite av detta och det. Till exempel får en rhinestone armband, diamant halsband, ametist ring, och örhängen pärla. Sen när du håller shoppa, köpa hela samlingen. Det kommer att spara dig en hel del blickar och pengar.

Tips

 • Alltid hålla din humor. Har förmågan att skratta åt honom och på dig själv, allt du vill.
 • Var ytterst acceptera hans familj, rätt eller fel. I vissa fall, även försvara dem!
 • Ge din man massor av uppmärksamhet - inte alltid shoppa, skicka sms, uppdatera Facebook, sitter i frisör eller reser. Schemalägga daglig möjligheter att vara med din man, såsom middag, fester, nätter datum och resor.
 • Gråt inte om han är elak. Bara ge honom lite utrymme. Du får mer kontroll på det sättet - och mer respekt, vilket gör dig ännu mer av en "trofé."

Varningar

 • Inte överanstränga inte själv. Att bli vad du är inte bara att fånga dig själv en rik man är som att fånga sand genom en sil. Det kan tillfälligt upphöra att fungera men så småningom allt bara faller bort. Håll fast vid dina egna värderingar och känsla av tillfredsställelse.
 • Aldrig spendera mer pengar än han har - detta kommer bara sätta er båda i fattighuset och avsätta dig från troféfru status. Vara så förälskad att spara som han är, bara mer kunniga om hur man frigöra lite mer av det för att spendera.