Wki

Hur höja Dvärgschnauzer

Dvärgschnauzer är låga skjul hundar. De kan vara bra med barn som är gamla nog att veta hur man ska respektera och spene en hund. De är smarta, envis, och kan lätt tränas, förutsatt att du kan övertyga hunden att han kommer att gynnas av att göra vad du begär. Även om de har fötts upp för att vara tuff och självständig, måste de tas om hand, vilket inkluderar klippning eller strippa och trimning deras rockar 4-6X varje år.

Steg

Hur höja Dvärgschnauzer. Se till dvärgschnauzer är rätt för dig.
Hur höja Dvärgschnauzer. Se till dvärgschnauzer är rätt för dig.
 1. 1
  Se till dvärgschnauzer är rätt för dig. Leta upp dem på Google och ta reda på deras egenskaper.
 2. 2
  Hitta ett par uppfödare och kontakta dem ber om kommande kullar. Det finns många online webbplatser kan du söka för att anta valpar. Dvärgschnauzer kommer i fyra olika skikt: Svart, Salt och Pepper (olika nyanser av grått), svart och silver, och vitt. Om du planerar att skriva in din dvärgschnauzer i en utställning ska du inte få en vit man, eftersom de inte är tillåtna i de visar att de inte överensstämmer med den AKC rasstandarden.
 3. 3
  Innan du besöker uppfödaren, kom ihåg att hunden kommer att bli en valp för månader, en hund i upp till 20 år. Bestäm om du vill ha en manlig eller en kvinnlig. De faktorer att tänka på detta skulle vara om det finns många hundar av samma kön i ditt område (skulle du förmodligen få det motsatta så att de kan vara vänner, speciellt med 2 hanar) och andra saker såsom tikar är i säsong och hundar kissar på varje lyktstolpe och buske och vara lite aggressiv, även om aggressivitet är inte vanligt i kastrathane Dvärgschnauzer.
 4. 4
  På ditt besök, försök att inte avskräckas av föräldrarna skällande när du anländer. Dvärgschnauzer är sång, bra vakthundar och som är rädda om sina valpar! (Du måste lära dina Dvärgschnauzer hur och när skällande är OK.) Lyssna till uppfödaren. Låt inte den "gullighet" av en valp gör du beslut, eftersom varje valp kan växa upp och bli en mycket missköter hund, om man inte tar sig tid att träna den, utöva den och hålla utmanas. Har uppfödaren hjälper dig matcha personlighet valpen till din. Fråga uppfödaren om en kopia av valpens personlighet och temperament test respons, och dess DNA skärmen för genetiska problem. (Om han inte har dessa, måste du hitta en annan uppfödare). Välj en valp som varken blyg eller alltför modig, och en som är lugn när löst med 2-3 andra valparna inte av hans egen kull.
 5. 5
  Om du har valt en valp du kommer antagligen behöva vänta några veckor tills det är redo att gå hem vid 8 eller 9 veckors ålder. Du har en anledning att vara försiktig om de erbjuder dig valpen när det känns som det är för ung. Den ideala tiden för att ta en valp hem är mellan 10 och 12 veckor - efter att det har fått sin första runda eller vaccinationer. En samvetsgrann uppfödare kommer att ha socialiserat valpen att vara runt nya människor, konstiga hundar, och fått hunden på god väg till huset och kennel utbildning då.
 6. 6
  Plocka rätt kost! Börja med den kost som hunden har ätit, och göra ändringar gradualy. Du kan be en veterinär eller en professionell om vilka typer av mat och hur mycket mat som behövs för din hund. Det rekommenderas att få hundmat som är märkt som uppfyller AAFCO standarder för valpar, eller "för alla skeden av livet". En valp behöver äta 3-4x varje dag, och kommer att behöva befria sig själv efter varje måltid, efter promenader, och varje 2-3 timmar tills det somnar trött i slutet av dagen. Detta kommer att sjunka till 1-2x dagligen och varje 4-6 timmar, med den tid mini är två år gammal.
 7. 7
  Se till att din dvärgschnauzer har massor av motion för att hålla den frisk. Var noga med att inte mycket foder också, eftersom Dvärgschnauzer är kända för att älska sin mat och gå upp i vikt enkelt!
 8. 8
  Försök inte, träna din hund. Dvärgschnauzer är mycket intelligenta hundar och ska fånga den snabbt. Dvärgschnauzer kan börja lära sig grundläggande kommandon när de är 10 veckor gamla. När de är sex månader gamla, är de redan tonåringar-skulle du vänta tills dina barn var i gymnasiet innan lära dem hur man beter sig? En väl utbildad hund är mycket mindre krångel för ägaren, och samhället. Den dvärgschnauzer kommer att anpassa sig till en daglig rutin, men bara så länge du uppfyller sina biologiska behov - att äta ofta, befria sig själv efter varje måltid, och få tillräckligt med motion varje dag.
 9. 9
  Hundar har inget begrepp av "helger" - varje dag är samma för dem. Underhålla samma rutin 7 dagar i veckan hjälper till att säkerställa sin utbildning kommer att gå smidigt. För bästa beteende, gå din ms 2x varje dag. Justera promenader till slut innan hunden är uttömd. Efter morgonpromenad, ta med den hem, spela med din hund genom att lära den att reagera på handrörelser, inte röstkommandon - dess lättare. Använd små, täta godsaker som beten och belöningar som du uppmuntra och övertyga din hund att det är roligt att göra vad du begär. Ta sedan din valp insida, och mata honom. När han tar sitt badrum paus, kommer han att vara trött och vill vila. Låt honom sova.
 10. 10
  Ta din dvärgschnauzer till veterinären för regelbundna skott och kontroller. Detta kan spara mycket pengar och tid från veterinärer räkningar om din hund får en infektion som kunde ha förhindrats!
 11. 11
  Njut av att dela ditt liv med en medlem av denna underbara, kärleksfulla rasen! Du bör ha den perfekta följeslagaren på nolltid!

Tips

 • Dvärgschnauzer är energisk. Liksom mycket små barn, de behöver ständig tillsyn. Båda lär genom att utforska och experimentera. Inte straffa en valp eller ett barn - inte heller är mogen nog att "veta" vad straffet är för. När de kommer in i "barnsjukdomar" stadiet ge dem acceptabla tuggleksaker. Använd management (låda, penna och / eller rum restriktion) och Bitter sprayer Apple att hålla dem borta från saker som de inte borde tugga. När de är "lös" de måste följas noggrant, inte tolereras som du texten dina "bästisar". Du barn och hund ska vara dina viktigaste "besties".
 • Dvärgschnauzer är väldigt bra med människor med allergier, men kräver regelbundna bad och mer trimning än hundar som fäller sina rockar.
 • Dvärgschnauzer är utmärkta hundar om du är fast i din roll som ledare. De kommer att testa dig ledarskap under hela livet, men om du fortsätter att vara en konsekvent, välvillig leverantör och följeslagare, kommer de att göra allt i sin makt för att behaga dig. (Om du inte är, kommer de att försöka ändå, men kommer inte att bli glada följeslagare.)
 • Precis som alla andra hund, när undervisningen och disciplinera dem, alltid titta direkt mot dem, men håll ditt ansikte avslappnad. Dvärgschnauzer kommer att titta direkt på dig längre än någon annan ras, som om att testa dig. Titta inte bort, men inte stirra. Bara ser självsäker, och förväntar sig att hunden kommer att ägna stor uppmärksamhet. Spara stirrar och hårt ser bara för att låta hunden veta när den gör något oacceptabelt. I de flesta situationer, agera nästan likgiltig, som om hunden inte är tillräckligt viktigt för att avbryta vad du gör, tills du väljer att känna igen honom och hans önskningar. Om du agerar som om du kan göra vad du vill, när du vill, men han kan inte, etablera dig själv som ledare. Inte missbrukar detta privilegium. Inte med våld ta bort saker som du har gett till hunden och ge honom vad han behöver för att vara säker, trygg och glad, och du är hans välvilliga ledare.
 • Ledarskap är inte en titel som du en gång tjänar och kan sätta på autopilot. Det är ett sätt att agera - en roll som måste bemästras, sedan utförs dagligen.
 • Du måste utföra denna roll under hela hundens liv. Så småningom kommer din hund lära sig vad du förväntar dig, vad han kan göra och vad du inte kommer att tolerera. Så länge du fortsätter att uppfylla din roll som ledare, hittar du din hund att vara en ståndaktig anhängare, och över tid, en bra kamrat som förlåter dina bortfaller.

Varningar

 • Dvärgschnauzer vilja delta i ditt liv som att hoppa på en stol vid ett middagsbord, eller skälla på någon som du pratar med. De kan ha massor av åsikter om saker och ting. De behöver tydliga, konsekventa kärleksfulla påminnelser vad som är lämpligt och vad som inte är - de inte förstår "ibland", så bestämmer var du vill att din hund att göra saker, vad du vill göra, och har varje medlem i ditt hushåll STICK MED DEN.
 • Hundar är levande varelser och kräver arbete som skall tas om hand. Inte antar en hund om du inte har tid eller pengar att ta hand om det under de kommande 15-20 åren.
 • Dvärgschnauzer tenderar att gå upp i vikt väldigt lätt! Behandlar bör avdrag från deras dagliga kost, inte läggas öknar.
 • Medan (inte efter) han gör något du måste sluta omedelbart, liksom bajsa på ett oacceptabelt läge, klappa händerna, säg "nej!" i ett lågt sluttande ogillande tonen, ta honom utanför för att avsluta. För allt annat, begära att han gör något acceptabelt, liksom "sitta!", Och om han inte gör det, ge honom en timeout. Han kommer snabbt lära dig att göra vad du vill istället för att göra det du gör inte är det bästa sättet att bete sig.
 • När (inte om) han gör något som du gillar, förstärka detta beteende med beröm och med enstaka ord, enstaka förfrågningar gest i en konsekvent trevlig tonfall och han kommer snabbt lära sig att associera begäran med vad du vill att han ska göra. Belöna och beröm honom när han gör bra saker på egen hand utan din begäran, och han lär sig vad du gillar.
 • De är smarta och fyndiga, och kommer att göra med saker som du tror att de inte borde (eller inte kan) göra, för att få något som de vill ha eller behöver dåligt. Så ge dem vad de behöver - somethings som är ok att tugga, några leksaker av sina egna, en plats som de retirera ostört, motion för att bränna energi och tricks eller spel varje dag för att hålla dem lärande och arbeta Om du gör. och du är konsekvent i din kommunikation, kommer deras beteende att bli bättre, särskilt efter de passerar genom tonåren till förfall.
 • När (inte om) han försöker att göra saker du inte gillar, som att hoppa upp på dig, vända ryggen på honom och ignorera honom. När han går där du inte vill att han ska vara, använder din kropp som en rörlig vägg för att få honom att backa bort från dig i ett område där han tar en 5 minuters timeout.
 • En hund kommer aldrig att lära sig engelska, eller hur man ska läsa dina tankar. Hundar har bra hörsel. Om du skriker, skriker åt honom eller slå honom, han ska bara veta att han har en galen ägare som inte kan tala "hund", och att du inte vet vad du vill.
 • Om du inte lära dig att kommunicera med din hund vad du vill på ett konsekvent, trevligt, enkelt sätt, har du en förvirrad, olycklig hund som förmodligen aldrig kommer att leva upp till dina förväntningar.