Wki

Hur får man en mus ur huset

Dessa små saker kan få på något, komma in någonstans och även sänka ditt hus hygien. Även om vissa möss är oskyldiga, de möss som invaderar ditt hem kan ilska dig. Oroa dig inte, kommer denna enkla teknik får några möss ur ditt hem och återgå ditt hem till en härlig ren stat.

Steg

Hur får man en mus ur huset. Köp minst 4 mus fällor och placera dem i slumpmässiga rum runt ditt hem.
Hur får man en mus ur huset. Köp minst 4 mus fällor och placera dem i slumpmässiga rum runt ditt hem.

Metod ett

 1. 1
  Köp minst 4 mus fällor och placera dem i slumpmässiga rum runt ditt hem. Ju fler mus fällor du får, desto högre chans finns att mössen ska fastna.
 2. 2
  Få lite jordnötssmör, och några gamla strumpbyxor. Skär en liten del av strumpbyxor, sätta en mycket liten mängd av jordnötssmör i mitten av den lilla remsa av strumpbyxor. Knyt jordnötssmör inuti strumpbyxor till avtryckaren på musen fällan. (Tänder fastna i strumpbyxor vilket gör det mer sannolikt att resa avtryckaren).
 3. 3
  Placera musen fällor inuti en burk eller något liknande, och placera den på posten områden i huset. Garaget område bör vara ditt första val av en post område: ett kök eller badrum kan behöva en också. Känn ditt hus och leta efter problemområden.
 4. 4
  Kontrollera burkarna ofta för att se om du fångat musen. Om du vill fånga en, sedan lägga på locket på burken och kassera den.
 5. 5
  Eller, kan du hoppa över alla dessa steg och bara köpa en katt, kommer de att bli av med problemet snabbt
 6. 6
  Obs: Vissa möss är ganska smart, så du kanske vill invagga dem i lita på dig först. Gör detta genom att hetsa dina fällor med jordnötssmör, men inte satt dem! Vänta flera nätter tills de är vana att fällorna är en säker källa till mat, och sedan börja ställa dina fällor för resultat.

Metod två

 1. 1
  Skär en liten mus-stora hål på ena änden av en liten låda.
 2. 2
  Lägg lite spannmål i rutan på den motsatta änden.
 3. 3
  Sätt ett rep på sidan av lådan med hål, och bifoga denna repet till ugnen handtaget.
 4. 4
  Placera lådan så den hänger halvvägs utanför disken, bara knappt balansera på den.
 5. 5
  Vänta på musen för att gå in för att få mat. Boxen kommer att falla, väsnas och bedövar musen
 6. 6
  Rush och ta repet och ta lådan till den väntande buren.

Metod tre

 1. 1
  Få en hink eller soptunna, helst med två motstående handtag.
 2. 2
  Fyll den en fjärdedel full med vatten.
 3. 3
  Få en begagnad burk eller flaska och peta ett hål i botten av det.
 4. 4
  Få en sträng eller en bit av tunt rep eller wire dubbla bredden på hinken.
 5. 5
  String det genom använda burk / flaska och knyta den på båda handtagen i hinken.
 6. 6
  Smeta lite jordnötssmör på burken. Ge någon form av tillträde för musen att nå ett handtag av hinken.
 7. 7
  Lämna över natten och det kommer att finnas en dränkt mus i hink att göra sig av nästa dag. På en större skala kan detta också arbeta för en råtta.
 8. 8
  Städa upp plats och blockera gnagare startpunkter med stålull.

Metod 4

 1. 1
  Ha tålamod.
 2. 2
  Köp klibbiga fällor med några godsaker för dem, till exempel: swiss / stinkande ost. Så småningom musen kommer bli hungrig nog att gå för betet.
 3. 3
  Plocka fällan med musen med en handske eller plastpåse och vara noga med att inte få lite eller repig.
 4. 4
  Kasta ut det hela med musen i utomhus soptunna. Täckt.

Tips

 • Glöm inte att koppla upp alla hål, det är en mödosam steg men en nödvändig en. Stålull fungerar särskilt väl, och kan kombineras med gips för väggar (även om det kommer att rosta igenom gips så småningom). En viktig plats att kontakten är baksidan av ugnen, där trådarna kommer ut. Saker att hålet bra, för det finns inget som doften av nybakat mus kissa tillägga att speciella jubel till en dag!
 • Tvärtemot vad många tror, ​​(vissa) möss inte gillar ost. Choklad, bröd, kött, hård karamell och jordnötssmör fungerar bra.
 • Få en katt i avskräckande syfte.
 • Bred jordnötssmör på en bomullstuss, och bifoga bomullstuss till fällan.
 • Det snabbaste och minst smärtsamma sättet att döda en mus i en klibbig fälla är att dränka den. Bara plopen fällan i en hink fylld med vatten och dränka den med en trädgårdsredskapet. Inget behov av att slå till det - det skulle bara sprida mer bakterier och eventuellt blod.
 • Få en storskalig så kan musen kan passa.
 • Om musen fortfarande lever i fällan, skruva och skrikande, då måste man döda det på något sätt innan du kasserar den. Lämnar den att långsamt dö eller drunkning är mer som tortyr. Ibland kan undgå fällan, lämnar sin svans bakom. Om du måste döda den, är den snabbaste och smärtfritt sätt cerebral hjärnskakning, dvs en snabb och hård smäll i huvudet med en hammare. Placera musen i en plastpåse. Därför är levande fällor är bäst (se Varningar).
 • Möss gillar också foder majs kyckling. Om du vet en vän med någon, låna några från dem. Att fånga mössen i vår lada, vi lämnade bara locket av den övre delen av matningshylsan med en pinne som leder till toppen och plockas ut dem på morgonen.

Varningar

 • Anmärkning på ultraljud gnagare repellent: enligt FTC: s klagomål, inte de svarande inte har en rimlig grund för påståenden om att ultraljud kommer att eliminera eller stöta bort skadedjur, inklusive gnagare och många insekter, från användarens hem.
 • Det är olagligt i många områden att släppa fångade djur av något slag på egendom som inte är ditt, och gör för dåliga grannar om de ser dig släppa möss i deras trädgård.
 • Limfällor är särskilt grym. Djurets tassar fastnat vid ytan av fällan och kan inte vara unstuck. Möss har varit kända för att gnaga bort sin tass eller tassar att fly. Detta kommer alltid att resultera i en långsam och hemsk död.
 • Fällor skadar djuren. Överväg att köpa levande fällor att släppa ut djuren i det vilda. Detta kommer också att bespara dig från att döda musen.
 • Limma fällor, bör du hitta dig själv stirrar ner en mus på limmet som ser ut som han bara hoppade på senare tid, kan du ta fällan utanför och häll olivolja över hans fötter - väller det upp - det kommer att bryta ner limmet snabbt och gör musen att springa iväg. Gör inte detta i huset! ** Musen kommer tillbaka i ditt hus om du gör det nära! ** Kör en mil eller så och avyttra möss.