Wki

Hur du sätter din kanin i en trance

Har problem med att trimma dina kaniner klor, borsta bort mattorna i hans päls? Denna övning kommer att hjälpa dig lösa dina problem.

Att sätta din kanin på rygg och tittar på honom synes helt slappna kallas ofta "trancing" eller "hypnotisera" din kanin. Egentligen är det varken en. Är din kanin i bliss? Inte riktigt. Staten du har lagt din kanin är en del av en påse av instinktiva knep att undkomma ett rovdjur. När en kanin grips av ett rovdjur kaninen kommer "frysa" och imitera bytesdjur som har dödats... en död kanin. Genom att göra detta kaninen kommer att öka sina chanser att fly och dödliga skador.

Trancing är "Tonic Orörlighet" eller "TI" från forskare perspektiv. Det anses vara en rädsla motiverad försvarsmekanism. TI anses vara ett sista försök för rov att undgå att bli uppäten av ett rovdjur.

När rovdjur sjunker förment "döda" kanin eller bara slappnar dess hålla lite, kommer kaninen brast till liv och försöka fly. Kaniner kommer att kämpa som en sista utväg om detta misslyckas.

I en studie utförd av McBride et al (Kaniner och tonic orörlighet) Resultaten antydde att kaniner visar symptom som är i linje med att vara stressad efter att ha varit i en TI tillstånd, såsom en snabbare puls och andning.

Skulle du "trance" din kanin? Ja, men med försiktighet. Att sätta en kanin i detta läge gör Klippa klorna, kontrollera kroppen och huvudet för bölder och andra problem lätt. Det är ett bra sätt att hålla kaninen i några minuter. Jag gör det en gång i månaden.

Steg

Hur du sätter din kanin i en trance. Samla allt du behöver såsom nagelsaxar osv.
Hur du sätter din kanin i en trance. Samla allt du behöver såsom nagelsaxar osv.
 1. 1
  Samla allt du behöver såsom nagelsaxar osv. Stäng av innan du lägger kaninen på rygg.
 2. 2
  Lägg en handduk i knät och vrid kaninen över. Var försiktig! Kaninen kommer att kämpa, men detta normalt varar inte länge.
 3. 3
  Se till kaninens gumpen är högre än dess huvud. Snart kaninen kommer att släppa sitt huvud bakåt och blir orörlig. Om fötterna skakar, bara röra vid dem och de borde sluta. Sedan klappa era kaniner framtassarna, baktassarna och mage bara så de vet att du är där.
 4. 4
  Var noga med att huvudet förblir lägre än dess bakdelen, men det finns inga garantier. Kaniner kan vakna när tranced. Det kan kännas som din kanin bara exploderade till liv i ditt knä!
 5. 5
  Håll kaninen ordentligt och försiktigt vända när du är klar.

Tips

 • Om du klippa naglarna, lägg din underarm försiktigt framför kaninen ifall kaninen vaknar.
 • När du klipper klorna på en tass beröm din kanin så att han / hon vet att de gjorde ett bra jobb.
 • Om kaninen rycker som innebär att du klipper för nära huden.

Varningar

 • Detta gör din kanin väldigt stressad! (Bara göra detta i absoluta nödfall s)
 • Vad du egentligen gör är att sätta kaninen i en död plats, där det bara försvarslinjen mot dig, rovdjur, är att gå inåtvänd och blockerar den förväntade smärtan av döden. Försök att hitta ett bättre sätt att göra din uppgift med hjälp av reträtt och re-inflygning träningsmetoder istället trancing som är beteendevetenskaplig översvämningar.
 • Du kan sluta med ett par repor och här n det några märken bita.
 • Detta kanske inte fungerar första gången.
 • Om du gör trance din kanin, gör det för en bra anledning. Det är inte en part trick. Säkra rutiner är nödvändiga för att se till att du inte skadar din kanin. Trancing bör alltid göras nära golvet som kaniner kan plötsligt komma på ur en trance och skada sig.

Saker du behöver

 • Din kanin
 • En lugn plats