Wki

Hur du kan hjälpa missbruk stoppa djur

Du kan stoppa djurmisshandel genom att antingen ta djuret från dess hem eller, är det bästa du kan göra är att gå till polisen, eller de tjänster som djur. Detta skulle vara mer användbart än att försöka ta djuret bort. Det skulle vara lättare eftersom de flesta människor även om de missbrukar sina djur kommer ändå inte ge djuret bort för bättre ändamål.

Vi vet alla att den personen ska ge upp djuret, men de bara inte förstår.

Steg

Hur du kan hjälpa missbruk stoppa djur. Vet att det finns välgörenhetsorganisationer i många länder vars syfte är att stoppa djurmisshandel både nationellt och internationellt.
Hur du kan hjälpa missbruk stoppa djur. Vet att det finns välgörenhetsorganisationer i många länder vars syfte är att stoppa djurmisshandel både nationellt och internationellt.
 1. 1
  Vet att det finns välgörenhetsorganisationer i många länder vars syfte är att stoppa djurmisshandel både nationellt och internationellt. Genom att stödja dem du kan hjälpa till att stoppa djurmisshandel. Se de externa länkarna.
 2. 2
  Kontakta ett djur välgörenhet. Många djur välgörenhetsorganisationer kan råda dig, baserat på lagarna i ditt land, om du hittar ett djur far illa. Vissa har ett telefonnummer som du kan ringa.
 3. 3
  Kontakta länsman att avgöra vilken lag byrå är behörig.
 4. 4
  Spela in alla observationer av grymhet. Skriv ner tid, datum, omständigheter och personer inblandade omedelbart. Sätt datum på toppen av dina anteckningar och signatur på varje sida.
 5. 5
  Kontakta berörda myndigheter identifierat i # 1.
 6. 6
  Förbered att kallas som vittne.
 7. 7
  Erbjud dig att ge noter till åklagare.
 8. 8
  Få din skola deltar för att samla in pengar för att stoppa djurplågeri

Tips

 • Om du ser ett djur bli sårad ringa närmaste stället att rädda djuret
 • Aldrig avsiktligt anklaga någon för att missbruka sina djur. De kan ta ut det på djuret när du lämnar.
 • En bra sak att göra, om du tror starkt på andra arter rättigheter, är att prata med folk om det. Göra människor medvetna är det bästa.
 • Speak up, var inte rädd!
 • Överväga att ansluta ett djur rättigheter organisation, men gör det försiktigt. Vissa grupper är extremister, bara vill ha dina pengar eller advokat och delta i olagliga aktiviteter.
 • Ge personen några tips om hur man ska vara snällare mot sina djur.
 • Om det alls är möjligt, fotografera djur vardagsrummet (bakgården, hundkojan etc.) och djur villkoret för eventuella rättsliga åtgärder.
 • Om djuret är allvarligt skadad och på väg att dö, bo nära djuret som du ringa 911 eller lokala myndigheter

Varningar

 • Om du ser ett djur som försummas, men det är inte mot lagen, överväga att försöka köpa djuret, MEN: Endast om det är en enkel fråga om unintentioned försummelse, inte avsiktlig. Återigen, som ovan, vill du inte att skadas på något sätt.
 • Var mycket försiktig med att konfrontera någon om behandlingen av sina djur. Din säkerhet är prioritet.
 • Göra människor medvetna av djurplågeri! Gör skyltar, affischer, eller till och med t-skjortor! Starta en insamling! Varje liten sak kan och kommer att hjälpa!
 • Se till att du förstår skillnaden mellan vad som är riktigt grym och vad som inte är. Bara för att du inte gillar det betyder inte att det är olagligt.