Wki

Hur du höja dina barn att vara preppy

När du är över den främsta prepiness i din ungdom, är det dags att luta sig tillbaka och titta på dina barn följer i dina (Docksider-sulor) fotspår. Du är delvis det bara genom att läsa den här artikeln!

Steg

Hur du höja dina barn att vara preppy. Klä dina barn i stilrena kläder.
Hur du höja dina barn att vara preppy. Klä dina barn i stilrena kläder.
 1. 1
  Ge dem preppy namn. Välj ett preppy förnamn (detta borde vara mer feminint / maskulint än någon av de andra namn), preppy mellannamn (kanske namnet på ett college många människor i din familj har deltagit), andra preppy mellannamn (förhoppningsvis ett efternamn), en tredje om du vill, och naturligtvis deras surname.Go direkt till http://www.allnewbabynames.com/ivyleaguenames.html är en bra lista med preppy namn. Var noga med att inte välja en trendig namn, om det är för trendigt, kan det bli slitet, omodernt och inte längre preppy.
 2. 2
  Utbilda dem väl. En sann prep deltar prep school. Slutet av berättelsen. Se till att du titta in flera skolor, och ta ditt barns åsikt beaktas också. Du kanske vill överväga att skicka dem till internatskola för gymnasiet, eller till och med högstadiet. Det är en underbar upplevelse, och kommer att förbereda dem för college snyggt. Utanför skolan, lära dem användbara språk som franska, latin och spanska från tidig ålder (ungefär sju år gammal, den yngre desto bättre). Alltid se till att de gör sina läxor, men inte hovra över dem. Det kommer att bli en katalysator för ett barn och hans eller hennes uppror.
 3. 3
  Klä dina barn i stilrena kläder. Underskattade kläder gör den största märket. Pikétröjor, Oxfords, khaki någonting, och massor av grosgrain band. Lägg inte ut sina kläder för dem tidigare ålder, men tyder på dessa saker, och ta dem shopping i butiker som Ralph Lauren, Lacoste, Tommy Hilfiger, Brooks Brothers, Vera Bradley, J. Crew, Martha LeWren, etc.
 4. 4
  Lär dem goda grooming vanor. Om ditt barn vill utveckla sin egen stil, tillåta dem att plocka ett par artiklar från valfri butik.
 5. 5
  Låt dem inte komma ytlig. Lär dem att tvätta sina ansikten och borsta tänderna minst två gånger om dagen, duscha varje morgon, och hålla håret fint. Det är verkligen viktigt, och utveckla dessa färdigheter tidigt sparar både du och dina barn en massa problem senare. Gör inte narr av varumärken mindre än de varor du köper oftast, vill du vara ett föredöme för ditt barn.
 6. 6
  Lär korrekt sätt från en ung ålder. Se till att de är alltid artig, alltid säga "snälla" och "tack", alltid ha bra bordsskick, etc. Och aldrig låta dem komma undan med smutskastning av något slag, se till att de respekterar alla religioner, raser, klasser, sexuell läggning etc. Förutom rätt sätt... Lär dina barn hur man ska vara vänlig, utåtriktad och klädstil. Se till att de umgås med andra barn, och göra massor av vänner. Men även om någon inte är i deras inre cirkel, lära dem att respektera dem ändå.
 7. 7
  Vacation! Välj platser som Nantucket, Marthas Vineyard, Cape Cod, The Hamptons, och Sun Valley. Ta massor av bilder, och prova på massor av aktiviteter medan du är där. Preppy barndomsminnen är viktiga.
 8. 8
  Anmäl dem för en sport. Försök att signera dina barn upp för minst en av följande sporter per säsong, landhockey, lacrosse, golf, tennis, fotboll, simma, bemanning, etc. The Ivy Leagues älskar väl brännboll, och de måste hålla sig friska. Men om de verkligen ogillar sport, inte tvinga det på dem.
 9. 9
  Fritidsaktiviteter, den roliga delen. Förutom sport, signera dina barn upp för någon annan extra läroplanen, något de är intresserade Instrument, Debatt lag, Återvinning klubbar, konst, något som kommer att göra dem en väl avrundad barn i framtiden. Låt ditt barn att utveckla färdigheter i sin egen tid, lämna ett piano eller en fiol i huset med musik noter, har konst förnödenheter staplade in i huset men inte driva dem mot det. Ditt barn kommer mer än sannolikt att dras till denna bitar från nyfikenhet. Ju mer väl avrundad, desto bättre, och de kan göra massor av vänner genom att göra saker efter skolan.
 10. 10
  Ansvar. Having preppy barn inte innebära att bortskämda barn som är beroende av sina föräldrar för allt, pengar, kläder etc. Låt barnet få ett jobb att upprätthålla betydelsen av ansvar och god estetik fungerar. Klädbutiker, kaféer, handledning för både män och kvinnor är bra ställen för en tonåring att få ett jobb.

Tips

 • Lär dem goda vanor, som att inte spendera för mycket tid på datorn eller tittar på TV. Lite är okej, men låt inte deras hjärnor vända till gröt.
 • Lyssna på vad de har att säga. Det är viktigt för barn att utveckla åsikter och personligheter.
 • Låt dem veta om världen frågor, även från en ung ålder, men inte traumatize dem, låt dem hålla lite av sin oskuld.
 • Ställ upp massor av roliga aktiviteter för dem och deras vänner. Lär om att släppa taget om ditt barn och ge dem lite frihet att utveckla sin självkänsla hemifrån, barn strider mot tron ​​är mer själva när omkring vänner. Det betyder inte att lämna din tonåring i huset för en månad, det betyder att låta ditt barn att gå på bio, besöka vänner precis så länge de meddela dig.
 • Låt dem ha objekt i moderation, att säga "nej" är okej. Barn bör lära sig att inte allt i världen är gratis.
 • Gör allt detta från en mycket ung ålder, födelse, om möjligt, så att det är verkligen i deras ledningar. Anpassa dessa saker till vuxenlivet, och följa dem själv. Barn lär sig genom exempel.
 • Inte helt forma dem. Förberedelser är inte kakmått, och de har sina egna personligheter. Låt ditt barn göra misstag, och dra ut dem av sport, om det inte är till belåtenhet.

Varningar

 • Var inte alltför dominerande, kan ditt barn agera upproriska i gengäld.
 • Försök inte att forma dem förbi 13 års ålder. Då, antingen de kommer att vara tillräckligt preppy eller det hela kommer att slösas bort på dem. Hursomhelst, det finns inget du kan göra.