Wki

Hur du höja din egen syrsor


Är du trött på att gå till djuraffären och köpa syrsor varje vecka för att mata din fjällande, squirmy, eller håriga lilla vän? Om du är en sann gör-det-självare, då du kan vara intresserad av att höja din egen koloni av syrsor, vilket kommer att ge en stadig - och gratis -! Källa syrsor rätt i bekvämligheten av ditt hem.

Steg

Hur du höja din egen syrsor. Köp 50 eller fler syrsor.
Hur du höja din egen syrsor. Köp 50 eller fler syrsor.
 1. 1
  Bygg en behållare. Du kommer att behöva en behållare för att hålla dina syrsor i. Det är lättast att ha minst 2 behållare, en för avel vuxna och en för att mogna unga syrsor. Bestäm hur många syrsor du vill höja och köpa en container (s) i lämplig storlek.
  • Köp en tydlig toto bin med ett säkert lock för att hålla syrsor i. Högbyggda plast förvaringslådor är ett vanligt val. En 14 gallon (53 l) behållare kan hålla en koloni av över 500 syrsor med tillräckligt papp eller lådor ägg att klättra på. Jämn yta backar kommer att minska antalet av flyr.
  • Skär en eller två 6 "hål i locket på toto bin för ventilation. Täck toppen med en metall myggnät för att förhindra rymningar (syrsor kan tugga igenom plast skärm). Prova en limpistol för att fästa skärmen. Du kan experimentera med variabla ventiler om du vill ha ytterligare kontroll över värmen.
  • Place 1-2 "av vermikulit i botten av toto bin. Detta kommer att ge de syrsor något att gå på som kommer att hålla behållaren torrt för att förhindra bakterier och minska lukten. Speciellt med tätare kolonier, kommer detta måste ersättas varje 1-6 månader, så få lite extra.
  • Placera en disponibel plastbehållare fylld med mycket fuktig lös matjord i toto bin. Försök att göra det bara något högre än vermikulit så syrsorna kan komma i behållaren. Honorna behöver detta för att lägga sina ägg i. Se till att din matjord är gödsel och bekämpningsmedel. Du kan sätta skärmen på ytan av jorden för att förhindra syrsor från att gräva eller äta äggen. Honorna kan deponera ägg genom skärmen med sin äggläggning spik (gadd).
 2. 2
  Köp 50 eller fler syrsor. Kontrollera att du har tillräckligt med syrsor att mata dina husdjur med 30-50 extra till rasen. Det är viktigt att ha en mix av manliga och kvinnliga syrsor men företrädesvis fler honor än hanar.
  • Kvinnliga syrsor har tre långa profiler på deras bak med det viktigaste (kallas gadd) som den använder för att deponera äggen i marken. Kvinnliga syrsor växer också fullt utvecklade vingar.
  • Manliga syrsor har två profilerna. De har korta underutvecklade vingar som de använder för att producera den välbekanta cricket kallar vi hör på natten.
 3. 3
  Montera din koloni. Placera alla dina syrsor i din ifyllda cricket behållare. Placera en grund skål av kommersiell cricket mat eller substitut (krossad premie torrt kattfoder fungerar bra) i behållaren bort från marken. Placera en inverterad flaska dispenser reptil vatten med en svamp i reservoaren för att förhindra drunkning i toto bin. En skål med vatten gel (även säljs som jord substitut, polyakrylamid) eller okryddat jello kommer också räcka. Du kan behandla kolonin till frukt, till potatisskivor, gräsplaner och annat vegetabiliskt material komplettera sin kost. Var noga med att ta bort oavslutade färskvaror innan de mögel eller röta.
 4. 4
  Värm dina syrsor. Syrsor måste hållas varm för att främja avel och inkubation under sina ägg. Värme kan åstadkommas genom olika metoder, såsom en reptil värmare, en värmedyna eller en glödlampa. Placera ett värmeelement i en walk-in closet kommer att värma hela garderoben, som ger värme för dina syrsor och inkubering deras eggs.When parning till avel, hanar bara kvittra mellan 55-100 grader Fahrenheit. Syrsor är bäst när den förvaras på varmare sida på 80-90 grader Fahrenheit.
 5. 5
  Låt dina syrsor att föda. Ge dem om två veckor för att föda upp och lägga ägg i jorden. Byt sedan ut behållaren med en ny behållare av matjord. Detta är hur man får en stadig tillförsel av unga syrsor. Det hjälper dig också att dela upp syrsor baserat på deras ålder.
 6. 6
  Ruvar äggen. Syrsorna behöver värme för att ruva äggen tills de kläcks. Placera engångsbehållaren i en större behållare som kan förslutas tätt och placera den där temperaturen är 85-90 grader Fahrenheit. Efter ungefär två veckor (längre vid lägre temps), kommer äggen börjar kläckning och knappnålshuvud syrsor storleken på ett sandkorn kommer att dyka upp i hundratal varje dag i ca två veckor. Samla dem och placera dem i en behållare med mat och vatten för att växa tills de är en lämplig storlek för ditt husdjur. Håll lite avsättas från varje parti för att ersätta din avel syrsor som de dör.
 7. 7
  Upprepa. Efter ovanstående steg med dina nya syrsor kommer att producera hundratals och åter tusentals syrsor, som kommer att finnas mycket att mata dina husdjur och kanske till och med alla dina vänners husdjur.

Tips

 • Varje halvår, ska du köpa nya syrsor att starta processen om igen med. Detta minskar de problem som kan uppstå med inavel. Detta är också en bra tid att byta vermikulit matjord med färskt material.
 • Ta bort alla avlidna syrsor - syrsor äter sina döda, sprider bakterier, och hamna skada din cricket koloni.
 • En remsa av klar packtejp runt insidan av toto kommer att förhindra rymningar, eftersom det är för halt för syrsor att klättra.
 • Om du har ont om mat och vatten för dina syrsor, kan du ersätta både för en skiva av en potatis.
 • Skum remsor som används för att försegla de utkast från dörrar kan användas för att täta locket för att förhindra syrsor från att fly.
 • Byt bomullen i vatten skålen en gång varannan vecka eller när det blir smutsigt. Detta kommer att hindra bakterier från att växa i vattnet.
 • Gör lite extra forskning om cricket vård och kost. Detta kommer att hjälpa dig att ge den extra omsorg som krävs för att säkerställa att du lyckas höja dina egna syrsor.

Varningar

 • Håll utkik efter skadedjur som invaderar dina syrsor såsom mögel, kvalster, flugor och bakterier. Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att förebygga och eliminera dessa skadedjur för att hålla en hälsosam leverans.
 • Använd endast matjord som är gödsel och bekämpningsmedel. Detta förhindrar att dina syrsor, ägg och husdjur från att bli förgiftad.
 • När äggen kläcks tapphuvudet syrsor är ungefär lika stor som ett sandkorn. Se till att de inte kan fly sin inhägnad. (De ska inte kunna klättra glas eller genomskinlig plast)
 • 50 häckande syrsor bör ge 2000 + tapphuvudet syrsor över sin avel cykel. Du kan sluta med fler syrsor än du vet vad du ska göra med.
 • Slutligen några syrsor kommer att få loss. Om du inte gillar tanken på att ha syrsor springa vilt i ditt hus, inrätta fällor.
 • Manliga syrsor kan göra en massa oväsen när de kvittra. Du kanske vill överväga att hålla dem där du inte kommer att höra dem.
 • Inte hålla det för fuktigt. Håll ett vatten skålen för att dricka, men försök att hålla luftfuktigheten låg. Detta kommer att minska cricket dödlighet, mögel, kvalster och flugor.