Wki

Hur bli av syrsor

Syrsor ringer i sommartid med sin karaktäristiska sång, och i litet antal de är helt ofarliga. När de börjar reproducera inne i huset, men de kan skada pappersprodukter, kläder, möbler och även väggar. Lär dig att ta några enkla åtgärder för att kontrollera din egendom cricket befolkningen och hindra dem från överskridande din källare.

Steg

Hur bli av syrsor. Fånga dem med cricket bete.
Hur bli av syrsor. Fånga dem med cricket bete.

Ta bort syrsor från ditt hus

 1. 1
  Fånga dem med cricket bete. Denna enkla metod för lockar syrsor från hörn och springor är den mest effektiva omedelbar lösning.
  • Placera några matskedar melass i en grund skål och fyll den till hälften med vatten. Ställ skålen i rummet där du har en syrsa problem. Syrsor älskar melass, och de kommer att hoppa in i skålen när de luktar det. Töm skålen ofta.
  • Kemisk cricket bete säljs i järnhandeln, och använder samma grundläggande metod för att fånga syrsor. Om du använder den här typen av bete, se till att din familj och husdjur inte gå nära den, eftersom den är giftig.
 2. 2
  Gillra fällor. Sticky limfällor är en stor giftfri sätt att fånga syrsor. Detta är särskilt klokt om du har små barn eller husdjur som kommer att vara känsliga för ofta giftiga insektsspray. Placera cricket fällor längs problemområden, såsom väggar, fönster eller dörröppningar. Ju närmare värme och fukt dessa insekter passager är, desto mer sannolikt är det att locka intrång syrsor.
 3. 3
  Använd bugg spray. De flesta bugg sprayer får faktiskt bli av syrsor. Välj ett allrengöringsmedel spray eller en som gjorts speciellt för syrsor, och spraya i hörn, längs fönsterbrädor, och på andra ställen där du har märkt ett angrepp. Var försiktig när du använder dessa sprayer, eftersom de innehåller giftiga kemikalier.
 4. 4
  Ta äggen. Syrsor kan lägga ägg inne i hemmet, vilket kan orsaka angrepp att snabbt komma ur kontroll.
  • Prova dammsuga området med en dammsugare som har ett högeffektivt partiklar luft (HEPA) filter. Dessa är kraftfulla maskiner som kommer att dra äggen från mattan eller varhelst de kan ha lagts. Kasta bort de sugits innehållet i en försluten plastpåse.
  • De flesta sprayer används på levande syrsor kommer också döda äggen. Spray längs trim och golvlister, där syrsor brukar lägga ägg.

Borttagning cricket häckningsplatser

 1. 1
  Seal ditt hem. Den enklaste metoden för att undvika cricket angrepp i ditt hem är att hindra dem från att någonsin komma in ditt hem genom att täta fönster och dörrar. De är kompetent att få igenom de minsta sprickor, så se till att du kolla noga för områden där de skulle kunna komma in eller bygga ett bo.
  • Eliminera små sprickor genom diktning fönster och sprickor i väggarna.
  • Du kan köpa ett fäste för att fästa till botten av dina dörrar för att skapa en tätning som hindrar syrsor från att klämma under dem.
  • Se till att dina ventiler har skärmar.
 2. 2
  Försegla dina sopor. Papperskorgen luktar locka syrsor. Täcka upp skräp utanför i en sluten behållare kommer att avskräcka syrsor från avel på din fastighet och in i ditt hem.
 3. 3
  Skär tillbaka vegetation. Syrsor bygga sina bon i högt gräs och annan vegetation. Håll dina växter trimmas tillbaka och din gräsmatta klippas så att de inte kommer att ha en plats att bo.
  • Se till gräs-liknande anläggningar är flera meter från ditt hus, så syrsor som kan bygga bo där inte har enkel tillgång till ditt hem.
  • Trimma tillbaka murgröna och andra marktäckare.
  • Trä pålar, pålar kompost, och högar kompost bör placeras långt borta från ditt hus.
  • Kontrollera din avlopp och rännor tak för löv och andra växtrester som kan ha staplat upp. Crickets häckar ofta i dessa områden.

Göra din fastighet ogästvänliga för syrsor

 1. 1
  Avlägsna starkt ljus. Syrsor lockas till ljus, och om du lätta ditt hus på natten med starka lampor, kanske du locka dem mot ditt hus.
  • Lägre-ljus kan "bug lights" eller gula indikator tänds köpas i järnhandeln. Dessa är utformade för att inte locka syrsor och andra insekter.
  • Om du tänder din trädgård på natten, placera ljusen långt borta från ditt hus så att de inte drar syrsor inne.
  • Rita dina persienner och nyanser på natten så det ljusa skenet från ditt hus inte kommer att locka syrsor.
 2. 2
  Tillåt naturliga rovdjur för att trivas. Ödlor och spindlar är naturliga cricket rovdjur, så om du tillåter dem att leva på din fastighet, kommer de naturligtvis styra din cricket befolkning.
  • Undvik att spruta din fastighet med insektsmedel, är som giftigt för syrsor "rovdjur.
  • Katter och fåglar finns också naturliga cricket rovdjur. Låt din katt utomhus, och överväga att installera en fågelmatare.

Tips

 • Att hålla ett snyggt hus är det bästa sättet att förhindra insektsangrepp. Om du har en rörig källare, kan ditt skräp vara bostäder cricket bon.

Varningar

 • Var försiktig att införa starka insektsmedel till ditt hushåll. Se till att barn och husdjur borta från besprutade områden.