Wki

Hur bli av skorpioner

Scorpions är gemensamma hushållet skadedjur. Dessa spindeldjur finns normalt i södra Europa, med de största sorterna bostad i ökenområden. Scorpions föredrar att bo i mörka utrymmen under dagen, och komma ut på natten för att hitta mat och vatten. Använd dessa tips för att bli av skorpioner.

Steg

Hur bli av skorpioner. Ta skorpioner 'gömställen.
Hur bli av skorpioner. Ta skorpioner 'gömställen.
 1. 1
  Ta skorpioner 'gömställen. Scorpions gillar att gömma sig i högar av organiska material där de kan finna skydd från rovdjur och solljus. Släng högar av lös smuts, kompost, trä eller sten. Om en skorpion kan krypa in i eller under något föremål, ta bort det från området. Undvik att skapa högar av något material i närheten, runt eller i huset.
 2. 2
  Eliminera ingångshål. Scorpions är ungefär 2 inches (5,08 cm) långa, och kan klämma in i små hål och sprickor i ditt hem. Använd tätningsmedel för att plugga upp eventuella sprickor i huset, i sidospår och kring ledningar och rör. Håll grunden och de områden runt dörrar och fönster förseglade tätt.
 3. 3
  Avlägsna mat källor. Eliminera kackerlackor, insekter och spider webs från insidan av huset. Scorpions äta dessa skadedjur, tillsammans med tusenfotingar, tusenfotingar och även andra skorpioner, och lockas till områden där de bor.
 4. 4
  Eliminera fukt. Scorpions in hem efter vatten. Håll golv, hörn, garderober och krypgrunder torr och fri från läckor. Avstå från att låta vattnet stå i vattenpölar eller behållare i närheten av utsidan av ditt hem.
 5. 5
  Spraya insektsmedel. Spraya ett område 6 fot (2 meter) bred runt utsidan av huset. Spraya upp till en höjd av 1 fot (0,3 meter) på fundamentet väggen. Applicera insektsmedel runt fönster, dörrar och golvlister inne i huset. Spray källare, garage och garderober med insektsmedel. Ansök insektsmedel eventuella staplade material där skorpioner kan dölja.
 6. 6
  Applicera syntetiska bekämpningsmedel damm och lättlösligt pulver. Dessa ämnen kommer att döda skorpioner innan de kan komma in ditt hem. Sprid bekämpningsmedel damm och slampulver kring eluttag och fixturer VVS, och på vindar. Fyll i sprickor med bekämpningsmedel damm.
 7. 7
  Ring en professionell. Om du fortsätter att ha problem med skorpioner, ringa en professionell byrå skadedjursbekämpning.

Tips

 • Skaka ut sängkläder och skor om du bor i skorpion-utsatta områden. Dessa är vanliga platser för skorpioner att gömma inne i huset.

Varningar

 • Scorpions kan sticka om de känner att de har blivit attackerade. Sting av de flesta skorpioner finns i hemmen är ungefär lika stark som en binas eller geting talet. Även om de flesta scorpion sticker inte kommer att orsaka allvarlig skada, se en läkare om du har blivit stungen av en skorpion. Det är särskilt viktigt att ringa en läkare om ett litet barn har blivit stungen.
 • Bär en mask och handskar vid sprutning eller sprida insektsmedel.

Saker du behöver

 • Tätningsmedel
 • Insektsspray
 • Syntetisk bekämpningsmedel damm
 • Vätbart pulver insektsmedel
 • Skyddande mask
 • 1 par handskar