Wki

Hur bli av med vägglöss ekologiskt

Som alla som har varit utsatt för vägglusinfestationen kommer att säga, att bli av med dessa små blodsugande vampyrer är lika svårt att hantera som den faktiska tanken på dessa fruktansvärda buggar krypa över hela kroppen och i din säng medan du sova på natten, suger ditt blod ut för sin egen försörjning. Denna guide kommer att berätta hur man kan bli av dessa monster i en enkel, billig, icke-toxisk, och effektivt sätt som inte kommer att involvera flera bugg bombningar av möblerna närmast kroppen. Detta är också en bra metod för människor som inte har råd att bara slänga ut sin madrass och köpa en ny, och även om du gör det, skulle du fortfarande vill göra allt på denna lista som kommer högst sannolikt inte att vara den enda gömställe för dessa eländiga hell-spawn ohyra.

Steg

Hur bli av med vägglöss ekologiskt. Isolera din säng från väggen.
Hur bli av med vägglöss ekologiskt. Isolera din säng från väggen.
 1. 1
  Organisera sladdtrassel eller röran i ditt hem så bra du kan. Det är alltid lättare att isolera problemet och arbetar i en ren miljö. Och ta inte för givet att bara för att ditt hus är rent / smutsigt, att detta är anledningen till att du har ett angrepp. Vägglöss är ett, och de föredrar någon miljö som inrymmer en varm, levande kropp för dem att livnära sig på, inklusive dina husdjur. Din personliga hygienen har ingenting att göra med det. Vägglöss gillar att gömma sig i högar av tvätt och (surprise) din säng, säng-kjol, och rutan våren. De kommer att göra det i soffan kuddar och filtar och allt annat de kan. Oftare än inte dock, de kommer in genom ett hål, öppning, eller spricka någonstans.
 2. 2
  Rengör allt noggrant! Tvätta all exponerad kläder, sängkläder, kuddar, tyg, etc. i så varmt vatten som tyget kan stå, och använd blekmedel om möjligt på något som du kan. En färg-säker blekmedel skulle vara perfekt för detta ändamål. Vakuum och mattor och golv. Använd blekmedel på golvet först och sedan använda vatten / alkohol-lösning för att spraya och torka ner det efter. Torka alla ytor som klarar vatten / alkohol-lösning utan att lida någon skada som följd. Om möjligt, väska upp något du inte kan tvätta med en lufttät tätning och lägga den utanför (om du bor någonstans att temperaturerna fryser, någonstans i snön, eller om inte, lägga den någonstans som kan utsätta dem för värme men kommer inte skada påsen eller det objekt du har i det, vi försöker skära av deras lufttillförseln och döda dem med extrem temperatur). Och när du är osäker, kasta ut (om du har möjlighet att göra det). Om det är något som inte nämns ännu, bara rengöra det åtminstone med mycket varmt vatten.
 3. 3
  Isolera din säng från väggen. Det är, flytta den bort från väggen (s) så att det inte finns någon direkt kontakt mellan din säng och väggen (er) (och därför inte längre en lättare väg till din söta, saftiga blod). Täck den i madrassöverdraget (om du har någon), och om din säng är på en ram eller lyfts från marken på något annat sätt och kan hantera vaselin på dess yta, täcker benen på din ram (eller aska-block, oavsett vad du har) med vaselin, dessa insekter inte kan flyga och därför måste krypa till oavsett höjd de når. Om det finns en bra bit av gelé på det, kommer de att fastna och du kan bara torka av dem och återanvända efter behov. För fler tips, se Hur man undviker insektsbett medan du sover.
 4. 4
  Strö kiselgur in i och på eventuella sprickor, hål, öppningar, eller någon annanstans som är torr som du känner kan vara inkörsporten för vägglöss invaderar ditt hem. Diatoméjord är en ingrediens i de flesta av de bomber som syftar till vägglöss, skärvor av skalet (eller pulver) är mikroskopiskt skarpa och punktera de tunna, vaxartade, exoskelett av dessa nattliga utfodring demoner, vilket får dem att torka och dö, vår slutliga målet i allt detta.
 5. 5
  Applicera alkoholblandningen om din hud kan hantera det innan du somnar förrän angrepp försvinner. Du kanske också vill överväga att bära mer kläder när du sover så bra, och damer, dra ditt hår tillbaka eller lägga den i något, eftersom de kommer att krypa in löst hår. Allt du kan göra för att hindra dem från att komma till dig, GÖR DET! Även vägglöss bär inte sjukdomen, och för de flesta betten är osynlig, för vissa de kliar och kliar och kliar. Vägglöss kan bita dig överallt.
 6. 6
  Döda alla du ser på kontakt och vara beredd att ta itu med blodfläckar på dina sängkläder, så du kanske vill ändra det. I själva verket lämnade de små blodfläckar som en följd av att rulla över och döda dem är ofta det som gör en massa människor inser att de har ett angrepp säng bugg i första hand. En plats du kanske vill titta på noga i vecken på sängen-kjol. Den sista av dem skulle dö ut i ungefär en vecka, kanske två. Men det kan hända tidigare än så, allt beror på hur allvarligt angrepp.
 7. 7
  Rengör allt noggrant, igen! Detta är att ta bort alla döda buggar om runt och precis som en annan säkerhetsåtgärd i fall det fanns fortfarande några ägg eller baby blodsugare som gjorde det genom den inledande fasen av rengöring. De kommer att få sugits upp väldigt lätt.

Tips

 • Den bästa kräm eller lotion eller gel för att använda mot de biter och kliar är Benadryl spray eller något med difenhydramin som den viktigaste anti-itch ingrediens. Kylbalsam fungerar inte så bra men difenhydramin fungerar bra på kontakt och kommer att vara din bästa insats i att undertrycka det kliar, och den inte lämnar några rosa fläckar på huden!
 • Vägglöss foder på natten så det kan vara lättare att jaga efter dem i mörkret med en ficklampa. Om du kan, kanske du vill prova och lämna ljuset på så länge som möjligt när du går att sova på natten eller inte stänga av den alls, som ibland kommer att minska risken för att bli biten under natten.
 • Direkt solljus är en bra metod för att bli av med buggar. På en varm, solig dag, ta alla lådor och objekt från din garderob, soffor och säng, täcken, kuddar, mattor och draperier etc i din bakgård, under 4 till 5 timmar i direkt solljus. Insekterna kommer att lämna dina grejer och krypa in till gräs för skugga. Detta är en hel del handarbete, men är inte lika stökigt som dödar insekter.
 • Ringa en skadedjursbekämpare, sova med ljuset på, sätta babyolja på efter Appling alkohol, knyta håret tillbaka, mättande sängben med vaselin eller tea tree-olja är några idéer.
 • Om du måste bomba, har Hot Shots en ganska icke-toxisk bomb som använder främst kiselgur och bara kräver att du låter det sitta i 2 timmar innan du öppnar fönstren och låta den lufta i ca 15 minuter. Då är det tryggt att åter hyresgästen. Det är inte mycket framgångsrika i att döda insekter, men det tar dem ur sitt gömställe. Den är gjord med avsikt att användas i ett sovrum så det är verkligen en av de säkrare bomber för att använda tiden.
 • Dessutom, om du kommer att bomba, se till att separera madrass och rutan våren genom att stå upp dem från varandra och helst mot en vägg. De kommer verkligen att komma ut då och det blir lätt att komma in och antingen döda dem för hand eller ta del av alkoholen (använd en mer koncentrerad version den här gången) eller direkt aerosol bed bug spray och slog dem med det.
 • Sätt tejp runt foten av din säng. Hela vägen runt. Nästa du vill sätta Delta Damm eller bollar Moth på golvet i ditt hem.
 • De kommer att krossa med mycket liten ansträngning eller kraft, men var försiktig när mosa dem, de kommer att spruta blod ut (och det är förmodligen din).

Varningar

 • Var försiktig av skalet pulver med barn och husdjur krypa runt huset. Se till att du inte placerar den någonstans att de lätt kan få in det eller andas in det. Sprickorna, basen styrelser, dörr sylt, etc. bör alla vara ganska säkert, men om något område du misstänker är rätt ute i det fria, se till att du övervaka vem som kommer i närheten av det.
 • Vägglöss är ett av de svåraste angrepp att bli av. Det är möjligt att angrepp du kämpar är utanför ramen för din förmåga och det kan vara bäst att ringa en skadedjursbekämpare om det fortsätter trots upprepade behandlingar och offensiva attacker.

Saker du behöver

 • Blekmedel
 • Alkohol / vatten-lösning (du kan lägga några droppar tea tree olja om du är så benägna,. Den gör lösningen luktar bättre och tea tree oil själv har anti-bakteriella egenskaper)
 • Kiselgur.
 • Plast, säl-stånd madrasskydd (s), om du har råd att göra så det är, lufttät är vad vi letar efter, så att vi kan skära av buggar 'air levererar och innehåller de som redan närvarande så att de inte längre fortsätta sin vampyriska framfart.
 • Vaselin (för dem vars sängen höjs)