Wki

Hur att vidta åtgärder för att stoppa djurplågeri

Djurplågeri skadar och dödar så många djur varje år, och vissa människor kan inte ta det längre. Om du vill lära dig att vidta åtgärder för att stoppa djurplågeri, läs vidare.

Steg

Hur att vidta åtgärder för att stoppa djurplågeri. Uppmuntra andra att gå med dig.
Hur att vidta åtgärder för att stoppa djurplågeri. Uppmuntra andra att gå med dig.
 1. 1
  Bli vegan eller vegetarian. Varför skulle du berätta för folk att du motsätter djurplågeri om du åt en gris till frukost? Ingen kommer att tro att du är seriös om du visar att du är hängiven. Detta betyder inte att du är vegetarian och sedan smyga fläsk rinds in din skjorta. Du kan vara vegetarian, men att bli vegan är ännu bättre eftersom du inte kommer att äta något som har kommit från ett djur, som någon chans att du stödjer djurplågeri.
 2. 2
  Uppmuntra andra att gå med dig. Om du inte har någon som stödjer dig, ingen kommer att ta dig på allvar. Du kan vinna anhängare genom att vara värd rallyn, eller skriva en petition.
 3. 3
  Host protester och demonstrationer. Rallyn kan hållas var som helst. Men tänk: om du protesterar en metod för tjänsten, se till att du inte är på deras, eller de kan vidta rättsliga åtgärder och ringa polisen. Men du är fortfarande tillåtet att protestera nära serviceområdet, precis så länge du inte är på deras egendom. Till exempel: om du skulle protestera KFC, då du skulle behöva för att protestera över gatan från deras restaurang. Det kan vara var som helst så länge det är lagligt: ​​en park, en konsert, eller tvärs över gatan från en tjänst som främjar djurplågeri. Ha en ledande arrangör ställa in datum och plats för att protestera, och få en massa hyped upp om rallyt. Ett exempel på en misslyckad rally är när bara du och arrangören dyker upp. Kontrollera i förväg att en massa människor kommer att protestera, och att de menar allvar med det. Om du gör skyltar om djurplågeri, gör en hel del för de andra, ifall de inte kommer förberedda.
 4. 4
  Stöd PETA. PETA är en sammanslutning mot djurplågeri. Du kan gå till Peta2 och göra ett konto där, där det finns många andra vegetarianer och veganer är villiga att hjälpa orsaken. De PETA webbplatser regelbundet informera om kommande händelser, och skicka dig uppdateringar om kampen mot djurplågeri. Du kan uppmuntra ditt att gå med också. Och du kan vinna poäng på sajten genom att svara på foruminlägg, och med dessa poäng kan du få gratis anti-grymhet på saker som klistermärken, pins och knappar. Du kan också vinna poäng genom att övertyga någon att bli vegetarian eller vegan. Donera till PETA kraftigt hjälper dem i deras strävan att avsluta grymheten mot djur.
 5. 5
  Starta en petition. Skriv ut några sidor av numrerade linjer, och på första sidan, skriv "Stoppa grymheten mot djur". Du kan bära denna vart du än går, och ständigt ber folk att underteckna det. Men tänk på att du inte kommer att kunna visa dessa på restauranger som kan tjäna kött, eftersom de kommer att tro att du kan förstöra en del av sin verksamhet. Ett bra ställe att få underskrifter är vid en park eller rally, eftersom dessa är vanliga platser för framställningar.
 6. 6
  Vara emot djurförsök. Många människor har fokus på att äta djur, medan djurförsök är lika stor en fråga. Du kan köpa eller göra knappar som tydligt anger att du är emot djurförsök och ge ut dem till andra.
 7. 7
  Informera andra. Många människor är omedvetna om den grymhet som sker varje dag. Det är ditt jobb att avsluta detta. Dela ut flygblad som informerar folk om vad som händer, och vad de kan göra för att stoppa det. Om du vill vara säker på att du inte slösa din tid folk pamfletter som inte vill ha dem, frågar folk längs trottoaren om de är medvetna om vad som händer. Om de säger nej, lämna dem paketet som förklarar att det har allt de behöver veta. Detta är bättre än att hålla det i folks brevlådor eftersom du förblir personlig med alla.
 8. 8
  Brevskrivandet. Skriv brev till dina kongressledamöter och senator på certian frågor som du känner starkt för. Du kan också inkludera kopior av din ansökan för att visa det arbete och arbete ni lagt ned brevet.

Tips

 • Dela ut saker som etiketter och knappar med anti-grymhet symboler.
 • Var respektfull mot andra, kommer inte alla ser saker på samma sätt som du.
 • Inte förkunnar och / eller efterfrågan för människor att lyssna på dig, eftersom de inte kommer.
 • Bli vegan eller vegetarian.
 • Regelbundet berätta för folk att du är helt emot djurplågeri om de erbjuder dig något som främjar den.