Wki

Hur att tämja duvor att vara ur buren permanent

Duvor har höjts i århundraden. Duvor är mycket smart, ännu mer intelligent än duvor. De kan lätt tämjas och tränas i handen, eftersom de har förlorat sin rädsla för människor.

Steg

Hur att tämja duvor att vara ur buren permanent. Först av allt, när du köper en duva, titta på duvor och försöka hands mata dem i djuraffären bur.
Hur att tämja duvor att vara ur buren permanent. Först av allt, när du köper en duva, titta på duvor och försöka hands mata dem i djuraffären bur.
 1. 1
  Först av allt, när du köper en duva, titta på duvor och försöka hands mata dem i djuraffären bur. Aldrig leta efter den vackraste, leta efter det mest sällskaplig och orädd man. Det är också mer bekvämt att köpa dem som en parad par.
 2. 2
  Ställ din duva bur utanför ditt hus. Företrädesvis där de kan se alla omgivningarna. Lär känna dem och behandla dem med omsorg. Försök att lämna mata dina duvor så att du kan vinna deras förtroende.
 3. 3
  Det är ett sätt att knyta duva vingpennor utan att skada dem. Du måste hålla duvan försiktigt och lås fjädrarna en efter en, så att de inte kan flyga iväg. Du ska sedan lämna dem i ett rum i din närvaro, mata dina duvor och låt dem gå runt i ca 1/2 timme på morgonen och kvällen och fånga dem och sätta dem tillbaka i buren. På så sätt kommer de att vara förtrogen med sin omgivning och de kommer att känna dig. Efter cirka 7 till 10 dagar bör du knyta upp fjädrarna.
 4. 4
  När duvor är ungefär två veckor i sin bur, kan du öppna sin bur och försöka få deras uppmärksamhet med lite mat på händerna. Om de inte landar på händerna, men om de går att utforska omgivningarna, oroa dig inte de är bara nyfikna och kommer att tillbringa sin tid med att utforska deras "Out of Cage Home".
 5. 5
  Om de flyger iväg, kan de komma tillbaka när de blir hungriga, men aldrig tillåta dem att fritt flyga som ett rovdjur skulle få dem.
 6. 6
  Njut av din duvor landar på dina händer när du matar dem!

Tips

 • På natten, är det att föredra att buren dina duvor, vilket kommer att skydda dem från eventuella nattliga fiender.
 • Köp fler duvor. De nya duvor kommer bli attraherad av din gamla och detta kommer att göra det lättare för de nya att bosätta sig i ditt hem.
 • För att uppmuntra dina duvor att äta ur dina händer, försök att imitera deras kuttrande ljud så att de kan känna sig trygga.
 • Sätt en fågelholk på din vägg. Duvor kommer göra detta till deras nya hem.
 • Det kommer att bli ännu bättre att låta din duva par ras inne i buren först och sedan låta dem ur det. Duvor är mycket ansvarsfullt och inte låta sin unge ensam. Lämna buren öppen så att de har tillgång till den.

Varningar

 • Duvor är mycket känsliga. Om du misshandla dem, kommer du att förlora deras förtroende.
 • Aldrig låta dina fåglar fri-fly, om du inte har en stor flock av brevduvor.
 • Hundar, katter, råttor, ugglor, tvättbjörnar och opossum är några av de duvor "fiender. Skydda dina duvor från dessa fiender.