Wki

Hur att smiska ett barn över knäet

Ibland, dina barn bara inte lyssna. De flesta föräldrar och vårdnadshavare är mot aga (spanking), men om du gör spank, aldrig gå för långt och inte smiska eftersom du är arg. Det är det sämsta sättet att gå tillväga och kan lätt tippa över till barnmisshandel.

Steg

Hur att smiska ett barn över knäet. Försök en gång ut för både barnet och dig själv innan du försöker aga.
Hur att smiska ett barn över knäet. Försök en gång ut för både barnet och dig själv innan du försöker aga.
 1. 1
  Försök en gång ut för både barnet och dig själv innan du försöker aga. Du vill vara säker på att du är lugn och att du inte överdriva det straff på något sätt. Detta kan göras genom att skicka ditt barn till hans eller hennes sovrum för att vänta medan du svalka dig, eller genom att sätta ditt barn i "hörnet tid," som har den extra fördelen att öka barnets förväntan och fruktan för den förestående spanking, därför gör hela upplevelsen ännu mer obehagligt, vilket ytterligare avskräcker ditt barn från att upprepa det beteende som motiverade ett kok stryk i första hand.
 2. 2
  Ta barnet till en privat plats med några åskådare.
 3. 3
  Berätta för barnet varför de får ett kok stryk. Fråga inte öppna frågor för vilka inget riktigt svar kan finnas. Dessa kan omfatta, "Varför beter sig som det?" Ofta har barnet ingen aning. Helt enkelt förklara vad de gjorde fel, varför det är fel, och vilken bättre val de kunde ha gjort istället. Väl på denna punkt, inte gå tillbaka till ditt beslut.
  • Ålder lämpliga förslag:
  • (Åldrar 5-8) Lyft benen i blöja läge, smiska fullt påklädd, 3-5 SWATS, med handen.
  • (Åldrar 9-10) Lay över knäet, 6-10 SWATS på bara botten, med handen.
  • (Åldrarna 11-12) låg över knäet, 15-20 SWATS över trosor eller boxershorts, med handen.
  • (Åldrarna 13-14) låg över sängen med kuddar eller kuddar undertill, 30-40 SWATS över trosor eller boxershorts, med handen.
 4. 4
  Försäkra ditt barn om att du inte är arg på dem, att du älskar dem, och den enda anledningen att de fick smisk var på grund av avsiktlig trotset i ansiktet av en rimlig begäran. Kom ihåg att efter spanking, har barnet "betalt" för hans eller hennes dåligt uppförande och bör vara helt förlåtna.

Tips

 • Några av de andra straff kan vara mer effektivt än aga. Överväg att använda dem i stället för aga eller åtminstone använda spanking ENDAST om andra, mindre våldsamma metoder inte är effektiva.
 • I Europa, barnmisshandel lagar beskriva att föräldrar spanking endast med sina bara händer och bara på skinkorna är inom lagen. Något utöver det grundläggande regel varierar från stat till stat, där vissa är mindre tolerant än andra.

Varningar

 • I vissa områden är det olagligt att smiska ett barn över tolv års ålder.
 • Smiska lätt, och se till att inte lämna några märken. Ljus spanking är inte barnmisshandel, men tung spanking lämna märken kan utgöra missbruk av barn i vissa ställen.