Wki

Hur att lugna ett barnsjukdomar bebis

Tandsprickning ont. Vad gör du när ditt barn är våndas över att tanden som kämpar för att växa?

Steg

Hur att lugna ett barnsjukdomar bebis. Kom ihåg att du inte vet ditt barn är barnsjukdomar tills själva tanden dyker igenom, så inte automatiskt anta något rop är barnsjukdomar och snabbt ta till medicin.
Hur att lugna ett barnsjukdomar bebis. Kom ihåg att du inte vet ditt barn är barnsjukdomar tills själva tanden dyker igenom, så inte automatiskt anta något rop är barnsjukdomar och snabbt ta till medicin.
 1. 1
  Kom ihåg att du inte vet ditt barn är barnsjukdomar tills själva tanden dyker igenom, så inte automatiskt anta något rop är barnsjukdomar och snabbt ta till medicin. Eliminera andra möjligheter som hunger, våt blöja, eller tristess först.
 2. 2
  När ditt barn är i fruktansvärd smärta, ge honom / henne ett varmt bad, kommer detta att lugna ner dem. Försök gnugga olivolja eller babyolja på honom / henne när du torkar dem. Ge honom / henne en liten baby massage, kommer detta lugna honom / henne ner, lite.
 3. 3
  Om du ammar, och han / hon försöker FÅ TÄNDER på ditt bröst, vilket kan vara mycket smärtsamt, fyll en flaska med iskallt vatten, och låt ditt barn gnaga på spetsen av bröstvårtan, kommer de dricker inte mycket vatten, men det kommer att spara dina bröstvårtor.
 4. 4
  Håll barnsjukdomar leksaker i kylskåpet för en cool behandling för tandköttet. Kylan barnsjukdomar leksaker ger en bedövande effekt. Kontrollera med riktningarna för barnsjukdomar leksak, de flesta avråder sätta dem i frysen.
 5. 5
  Använd inte alkohol av något slag - Även en liten mängd är giftigt för ett spädbarn.
 6. 6
  Blöt en ren tvättlapp och frysa den. Strukturen av frysta frotté verkar vara tillfredsställande. Sätt en i en plastpåse i förväg för att hålla den ren för denna användning.
 7. 7
  I ett nät matare, kan du lägga en kall, kallt (inte fryst) bit av banan eller annan mjuk frukt.
 8. 8
  Använd mottryck. Kör din nytvättade finger över de ömma tandkött. Trycket kan lindra smärtan. Använd din knuckles.Make att dina händer är tvättade, böj ditt pekfinger, och låt honom / henne gnaga på din knuckle.Be medveten om att barn kan chomp ner ganska hårt även utan tänder!
 9. 9
  Använd hakan, arbetade här med min 6 månader gammal. Se till att ditt ansikte är rent, och låt ditt barn gnaga på hakan ben, kan det verka lite konstigt, men det fungerar, tills de börjar få tänder, då detta gör ont.
 10. 10
  Slutligen prova att ge honom / henne några baby Tylenol eller ibuprofen, ibland med tandsprickning kommer feber, så det Tylenol eller ibuprofen ska lindra hans / hennes symptom också.
 11. 11
  Om inget av detta fungerar, det kanske något annat fel, och du bör ta ditt barn till läkare. Vad du kanske tror är barnsjukdomar kan vara tecken på något annat.

Tips

 • Är det en kvävningsrisk? Om det kan passa genom ett toalettpapper rör, är det.
 • Mindre kända biverkningar av tandsprickning inkluderar: dreglande, nästäppa och blöjeksem.
 • När du använder din lokala butikens kundvagn, köpa eller göra ett omslag till varukorgen handtaget. Barnsjukdomar spädbarn har en vana att klistring dessa.
 • Vet att barnsjukdomar barn tenderar att vakna på natten oftare och kanske vill ha en flaska eller sjuksköterska om du ammar. Du kan behöva bryta dem i det vakna vanan senare, men troligen kommer de att återgå till att sova på egen hand.
 • Var försiktig så att alla barnsjukdomar artikeln ges inte är för kallt. Frostbite i tandköttet kan uppstå med frysta matvaror. Bitringar bör förvaras i kylen, inte frysen.
 • Behandla Orajel och andra bedövande geler kan droppa ner i halsen och är därför farliga.
 • När du ger ditt barn något att tugga på, se till att den är tillräckligt stor för att inte utgöra en kvävningsrisk.
 • Feber är ett tecken på infektion som kroppen försöker att kämpa, och är inte resultatet av barnsjukdomar. De kan förekomma tillsammans, vilket kan tyckas vara de barnsjukdomar som orsakar feber, men det är bara en tillfällighet.
 • Vissa homeopatiska medel som "barnsjukdomar flikar" kan hjälpa lindra vissa barnsjukdomar smärta.