Wki

Hur att hitta rätt husdjur

Letar du efter en speciell husdjur som är perfekt för dig? Här är tips som hjälper dig att hitta din perfekta husdjuret.

Steg

Hur att hitta rätt husdjur. Bläddra en rad humana samhällen, vindskydd djur, ras grupper räddning, och legitima webbplatser adoption.
Hur att hitta rätt husdjur. Bläddra en rad humana samhällen, vindskydd djur, ras grupper räddning, och legitima webbplatser adoption.
 1. 1
  Bläddra en rad humana samhällen, vindskydd djur, ras grupper räddning, och legitima webbplatser adoption. Du kommer att hitta många val - ". Husdjur ficka" hundar, katter, fåglar, reptiler, fiskar och gnagare och andra Om du hittar ett husdjur som tilltalar dig, uppfyller dina behov och passar din livsstil, be humant samhälle eller räddnings-grupp för att låta dig hantera djuret om möjligt.
 2. 2
  Tänk skillnader mellan husdjur.
  • Hundar är ett av de mest populära husdjur. Hundar är mycket intelligenta och göra bra följeslagare. När du väljer en hund se till att välja en som passar din livsstil. Om du bor i en lägenhet, välja en mindre ras. Kom ihåg att stora hundar behöver massor av utomhus utrymme för att få ordentlig motion. Vara beredd att ta din hund för promenader och för att ägna tid åt hans vård. Hundar kräver också utbildning. Papper utbildning, trälådor, samt förståelse och acceptans för vissa hushåll regler är avgörande om de ska vara välkomna husdjur.
  • Katter gör fantastiskt husdjur också, och för närvarande är de mest populära husdjur i Europa, om du går med totala antalet. Katter har fördelen att oftast inte kräver potträning - bara peka dem till kattlåda och de kommer oftast göra resten, om du håller rutan ren. Även katter inte behöver så mycket ansträngande motion och behöver inte beträdas, behöver de tillräckligt med utrymme att utforska och sätta ut territorium. De älskar att klättra och utforska gömställen. Katter kan repa möbler och andra hushållsartiklar såvida du ge lämpliga klösbräda och uppmuntra deras användning. Till skillnad från vad många tror, ​​inte katter blir uttråkad och ensam om de lämnas ensamma under långa perioder. Om du har utrymme, överväga två katter om du måste vara borta från hemmet hela dagen.
  • Djur som gerbiler, illrar och möss gör också stora husdjur, men man måste komma ihåg att de behöver stimulans också. Många gnagare fungerar bra med samma kön (vanligtvis kvinnor) par. Om du funderar på att skaffa en kanin, se till att du inte låter 2 vuxna manliga kaniner kommer i kontakt med varandra. De kommer sannolikt att kämpa.

Tips

 • Överväga att anta ett husdjur från ett humant samhälle eller djurhemmet innan du söker djuraffärer. Genom att anta från en kvinnojour, kan du hjälpa ett djur i nöd, och hitta en kärleksfull husdjur till med för att dela ditt liv. Tre till fyra miljoner djur avlivas årligen på grund av oansvariga djurägare, bakgård uppfödare, djuraffärer, och så vidare. Rädda ett liv.
 • Kontrollera, 1-800-save-a-pet, och Petharbor för husdjur som är tillgängliga för att antas. Du kan även söka efter en lista över dina lokala djurhem och grupper räddning.
 • Du kan hitta renrasiga hundar hos din lokala djurhemmet, men du kan Google även den önskade rasen + "räddning" för att hitta lokala renrasiga räddnings platser, och anta ett husdjur på det sättet. Shelter djur är oftast inte där för tjänstefel. Många gånger, människor bestämmer att de inte kan hantera ansvaret, eller flyttar, eller har förlorat sina jobb och kan inte längre ta hand om sina husdjur. De husdjur av människor som har gått bort hamnar ofta i skyddsrum också.
 • Om du vill ha ett husdjur som inte kräver någon skötsel, prova ett husdjur rock. Living husdjur kräver din tid, energi och tålamod, och kommer att behöva regelbundna utgifter för mat, hälsovård, godsaker och leksaker.
 • Om du gillar djur, men bor i ett hem eller lägenhet som begränsar husdjur, få ett jobb som en hund rullator eller erbjuda sig att ta hand om vänners husdjur medan de är borta på affärsresa eller på semester.
 • Om du inte kan bestämma det perfekta husdjuret efter att ha tittat igenom flera ställen, be en kompis om du kan ta hand om hans eller hennes husdjur för en tid. Några förstahandserfarenhet med ett djur kan hjälpa dig att fatta ett beslut.

Varningar

 • Du eller någon i din familj kan vara allergisk mot vissa djur. Tillbringa tid med husdjur innan du gör ett åtagande. Se till att alla familjemedlemmar som kommer att komma i regelbunden kontakt med husdjur göra också.
 • Du vill inte din hund att sitta hemma ensam hela dagen. Du behöver tid att ordentligt hand om alla slags djur.