Wki

Hur att förlänga lågspänning trädgård lampor

Lågspänningsprodukter lampor är utformade för att vara mycket användarvänligt för en genomsnittlig hem-ägare. Med lite (eller inga) verktyg, installation - eller, i det här fallet, modifikation - är relativt snabbt och enkelt.

Steg

Hur att förlänga lågspänning trädgård lampor. Hitta på din lokala järnhandel som säljer lamporna en "lågspänningsledning kontakt".
Hur att förlänga lågspänning trädgård lampor. Hitta på din lokala järnhandel som säljer lamporna en "lågspänningsledning kontakt".
 1. 1
  Viktigast: Se till att du har tillräckligt med kapacitet för att lägga till fler lampor (de flesta "kit" Tillåt för att lägga till fler armaturer). Se nedan under "Varningar" för mer information.
 2. 2
  Hitta på din lokala järnhandel som säljer lamporna en "lågspänningsledning kontakt". De bör vara bland de övriga tillbehör och reservdelar och är en liten plast-kontakt om storleken på ett kvartal för att sätta två lösa ändarna tillsammans. Home Depot säljer dem i par för ca 5€.
 3. 3
  Väl hemma, kan du använda denna del för att ansluta din nya linje "run" på någon punkt i den befintliga linjen. Att hitta den linjen är en annan historia, men är enklast genom att börja med en befintlig par lampor och inbillar en rak linje mellan dem, flera inches under markytan bör ligga här linjen.
 4. 4
  Den kontakten ska innehålla enkla instruktioner som i princip sätter de två linjerna i kontakten och knäppa ihop.

Tips

 • När du köper nya bitar att lägga till ett system, bör du överväga att makten "load" inte bara som anges nedan under "Varningar" för ljus watt kapacitet men också mätaren, eller tjocklek, av tråden. Skär en liten bit tråd från det befintliga systemet och ta den med dig till affären för att matcha och avgöra hur mycket makt som ledare kan ta.
 • Dusk är naturligtvis den perfekta tiden att ställa in och sikta lampor som dessa. Det kan kräva att hitta och ansluta till den befintliga ledningen under dagen, vilket gör "tillfälliga" anslutningar (med kabel som ligger ovanpå marken) tidigt den kvällen som lamporna är placerade och komma tillbaka nästa dag för att begrava kabeln permanent i dagsljuset.

Varningar

 • Se till att du har tillgängliga "kapacitet" på ditt system. Detta görs genom att titta på den faktiska lampan i en befintlig armatur och multiplicera det med antalet fixturer, upprepa för varje typ av fixtur i din * befintliga * systemet.
 • Lägga alla dessa wattal tillsammans kommer att ge dig den nuvarande "belastning" på systemet. Subtrahera detta nummer från wattmärkning finns på transformatorn (den svarta lådan som systemet använder för att koppla in i väggen), det är tryckt på en etikett och kan identifieras med ett enkelt "w" efter numret. Det nummer som du är kvar med (efter tillsats alla glödlampa wattal ihop och subtrahera det från systemet watt) är vad du har kvar att arbeta med att lägga på ljus.
 • Lägga alltför många (eller för högt i watt) lampor kan leda till brand... eller åtminstone en smält transformator.