Wki

Hur att döda garage myggor hand

Myggor kan vara elaka critters som sprider en mängd olika sjukdomar. Döda dem med bugg spray kan vara en skadlig upplevelse, så prova dessa steg för att döda dem på ett effektivt sätt utan att använda gifter.

Steg

Hur att döda garage myggor hand. Vänta myggorna att bosätta sig på en yta.
Hur att döda garage myggor hand. Vänta myggorna att bosätta sig på en yta.

Flugsmälla teknik

 1. 1
  Vänta myggorna att bosätta sig på en yta
 2. 2
  Ta med din swatter ner på dem med en enda snabb och flytande rörelse.
 3. 3
  Upprepa tills den störande insekt är död.

Dammsugare teknik

 1. 1
  Slå på den bärbara dammsugaren.
 2. 2
  Vänta mygga att bosätta sig på en plan yta som inte har något skräp som oavsiktligt kan sugas upp i vakuum.
 3. 3
  Vakuum som lite sodomit upp.

Gummiband teknik

 1. 1
  Förläng gummiband på tummen samtidigt som du håller den andra änden med 2 fingrar.
 2. 2
  Sikta och släppa det som inte är på tummen

Den snabba handen tekniken

Det finns två alternativ: Slå den i luften eller vänta på att landa först

 1. 1
  Hit den i luften
  • Myggor lockas av din doft, när du hittar en mygga svävar omkring dig, ta upp händerna framför huvudet. Håll andan stadigt, andas försiktigt mot Mosquito (Mosquito är också känslig för Koldioxid från din andedräkt), och slå den med en välriktad klappa!
 2. 2
  Vänta det att landa
  • Myggor är knepiga små rackarna, de skulle flyga i alla riktningar och landa någonstans (Så du inte kan vänta för dem nära en ljuskälla). Om du vill vänta på att landa först, kan du förlora reda på det i någon sekund. Men om du har tur, efter mygga landar, bo som du är och vänta några sekunder innan långsamt och stadigt närmar sig målet. Med blixtens hastighet, slå den med din snabbaste hand med en uppåtgående åtgärd (start från nedre läge och uppåt strejk). Håll öppet öga på helheten när du träffar den, för om du missar den första träffen, skulle mygga sannolikt att ta fart uppåt och det skulle vara lätt för dig att upptäcka och försöka slå honom i luften igen! Men den här gången måste du slå snabbt!
 3. 3
  Ett annat alternativ är att ta en trädgårdsslang. Täck något du inte vill bli blöt eller flytta objekt till ett annat område. Denna teknik är bäst med en stor mängd buggar na koncentrerat område. Om din slang har ett huvud på den med flera tryck och inställningar sprej ändra den till en med högsta vattentryck men se till att vattnet inte är alltför koncentrerad. Om din slang inte har ett huvud och sedan bara använda fingret för att täcka en del av slangen för att orsaka att vattentrycket blir högre. Ta en ficklampa eller annan ljuskälla och slå på den (bäst att göra detta på natten). Sen när buggar kommer mot ljuset, använd slang och spränga dem. Det kommer åtminstone släppa dem till marken och om det inte dödar dem bara trampa på dem. Även om detta kan vara typ av rörigt, är det väldigt roligt!
 4. 4
  Vanligtvis är det mer rekommenderat att snärta myggor sedan swat dem. Snärta dem sårar / förvirrar / dödar dem till den punkt där de inte kommer att omedelbart gå efter dig igen. Också fladdra minskar risken för sjukdomar från myggan från att komma in i blodet (om den landar på dig) och har en bättre chans att rädda dig från att behöva torka mygga tarmar på dig.

Tips

 • Dessa tekniker fungerar för en mängd olika flygande insekter förutom myggor.
 • Ta en elektrisk racket (Bug Zapper) allmänt tillgängliga på marknaden, för att döda flugor och myggor. Ladda din racket och vänta på mosquitoes.Move din racket våldsamt där myggor är. Njut av doften av grill. Go Get dem.

Saker du behöver

 • Flugsmälla
 • Bärbar dammsugare
 • Ett gummiband
 • Trädgårdsslang
 • Och viktigast av allt: dina händer.