Wki

Hur att begrava en katt

Det kommer tider i alla sällskapsdjur lover liv när du har att säga adjö till din kompis och avyttra dess kvarlevor säkert och respektfullt.

Steg

Hur att begrava en katt. När du hittar din katt inte andas, inte panik.
Hur att begrava en katt. När du hittar din katt inte andas, inte panik.
 1. 1
  När du hittar din katt inte andas, inte panik. Först, ring din veterinär. Han eller hon kommer att ge dig riktningar checkar för livet. Plocka honom eller henne noga och lägg på ett bord. Om katten är mycket hård, ta katten till veterinären. Det kan ha blivit förgiftad, och det kan fortfarande vara dags att ta det tillbaka. Rigor mortis börjar efter ett par timmar i kroppen är död. Öppna munnen lite för att se om hennes tunga är kall. Om så är fallet, tyvärr din katt är död. Om hon är varm och ögonen öppna, bör du ta henne till veterinären.
 2. 2
  Eftersom du avslutade du har en avliden katt, hitta en bra, stadig låda som passar hennes kropp så att hon kan lägga ut med ett par inches på varje sida av henne och ett inches par på toppen av hennes kropp. Du kommer att behöva en matchande lock samt. Lådan kan vara av trä, plast, eller ens en kraftig kartong.
 3. 3
  Placera katten i lådan, kanske lägga sin favoritleksak eller filt, även om du kanske vill behålla dessa poster för att hjälpa att minnas henne.
 4. 4
  Efter din katts kropp vilar i lådan, sätt på locket och hitta ett rep för att binda det stängs så att andra djur eller människor inte kan få in det lätt.
 5. 5
  Gå utanför ditt hem och plocka en bra plats att du lagligen kan gräva ett hål ca 3-5 meter djup. Om du hyr din bostad, ring uthyraren och fråga om eller var du kan gräva hålet. Om du inte har en egen utomhus gård, kan du titta på Internet för ett husdjur kyrkogård. Dessa är dock sällsynta och kan kosta lite pengar, så prova en närliggande vän eller familjemedlem mark först och be dem om lov. Om du inte kan hitta en plats att begrava din katt, fråga din veterinär. Han eller hon kan känna av en plats, eller kunna tillhandahålla de tjänster som behövs.
 6. 6
  När du hittar en plats att begrava din katt, få en spade och någon du känner som kommer att kunna hjälpa dig gräva hålet. Gräv ett hål som är ca 2-4 meter djup och ungefär storleken av lådan i längd och bredd. Beroende på placeringen av kroppen, kan du behöva en större låda, och därmed ett större hål. Vila i rutan i hålet och säga din sista goda byes till ditt husdjur. Du kan bjuda in vänner, familj, och / eller grannar över för en begravning. Fyll hålet med smuts du grävde ut.
 7. 7
  Du kan placera stenar, ett kors, eller blommor runt graven för att markera graven om du önskar.
 8. 8
  Gå hem och återhämta sig från förlusten.

Varningar

 • Aldrig begrava en levande katt. Om det finns några frågor, ring eller besök en lokal veterinär. De kan berätta om djuret är dött.
 • En skadad katt är i smärta och kommer att slå bakut om de behandlas ovarsamt.
 • Om du måste kontakta ägaren, se till att prata med en vuxen, inte ett barn. Ett husdjur är ofta som en familjemedlem, så behandla detta samtal med samma respekt som du skulle visa om du hittat deras barn dött. Om de blir arga på dig, inte tillbaka känslan i natura. Ilska är en av de stadier av sorg. Framför allt inte avfärda sina känslor eller blåsa bort dem - det är en svår tid för dem. Fråga om det är något du kan göra för att hjälpa.
 • Ibland kan en katt kan verka död, men är inte - vara mycket försiktig med någon katt, skadade eller inte, eftersom de gör tar illa till manhandling.
 • Om katten har drabbats av en bil eller blöder, linda in den försiktigt i en handduk och ta det direkt till en lokal veterinär. Om katten har en krage, kommer veterinären ringa ägarna.
 • Döda kroppar börjar lukta illa efter ca 6 timmar, beroende på hur varmt det är. Den varmare det är, desto snabbare lukten kommer på.
 • Om en katt är farligt för dig eller andra, ta den till en veterinär och be att sättas ned. Aldrig döda en katt själv.

Saker du behöver

 • En stadig låda
 • En spade
 • Tillstånd från hyresvärdar eller familj för nedgrävning
 • Två eller fler personer för att hjälpa dig transportera kroppen och att gräva och fyll i hålet.
 • En vän att prata med om din förlust.
 • En vän att hjälpa dig med förlusten.